14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Websummit 2017: Το ελληνικό Café/Resto Powerbank ανάμεσα στις πιο πολλά υποσχόμενες startups της Ευρώπης

    Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η «καρδιά» της καινοτομίας χτύπησε στη Λισαβώνα, όπου πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη διάσκεψη για τις νέες τεχνολογίες στην Ευρώπη. Το Websummit 2017 φιλοξένησε 60.000 επισκέπτες καθώς και τις κορυφαίες startups της Ευρώπης, οι οποίες συμμετέχουν καθοριστικά στις τεχνολογικές εξελίξεις.

    websummit1

    Ανάμεσά τους και το Café/Resto Powerbank της ελληνικής ITREND I.K.E., που κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα των επισκεπτών από κάθε πλευρά του κόσμου.

    Το stand του προϊόντος επισκέφθηκαν στελέχη από επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων όπως τροφίμων και ποτών, τουρισμού, διαφήμισης και άλλους. Τα σχόλια που απέσπασε ήταν ιδιαίτερα θερμά, αναγνωρίζοντας την μοναδικότητα του προϊόντος σε διεθνές επίπεδο, ενώ έγιναν σημαντικές επαφές για συνεργασίες.

    websummit2

    Για όσους δε γνωρίζουν ήδη το προϊόν, πρόκειται για την 1η αυτόνομη λύση φόρτισης για χώρους εστίασης και τουρισμού (και όχι μόνο), που μπορεί να προσωποιηθεί 100% με τα σήματα και χρώματα της επιχείρησης ή χορηγών.

    websummit3

    Δίνει λύση στο θέμα της φόρτισης στους διάφορους χώρους, χωρίς να απαιτείται να υπάρχει πρόσβαση σε πρίζα ή να φέρει κανείς μαζί του φορτιστή και καλώδιο. Παράλληλα εξυπηρετεί τις επιχειρήσεις και τα brands στην αποτελεσματική προβολή στο σημείο κατανάλωσης.

    Το προϊόν έχει λάβει αριθμό ευρεσιτεχνίας, ενώ διατίθεται ήδη εδώ και ενάμιση χρόνο στην αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου, όπου βρίσκεται σε πάνω από 1000 σημεία. Παράλληλα, επεκτείνεται και στις αγορές του εξωτερικού όπως η Ιταλία και η Γερμανία.

    websummit4

    Στη διοργάνωση παρευρέθηκαν επίσης σημαντικοί ομιλητές, μεταξύ αυτών ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, η Ευρωπαία επίτροπος Ανταγωνισμού Μαργκαρέτε Βεστάγκερ, ο πρώην αμερικανός αντιπρόεδρος Αλ Γκορ, ο Φρανσουά Ολάντ, ο Γιώργος Παπανδρέου και η Ρένα Δούρου.

    Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Websummit μπορείτε να επισκεφθείτε το www.websummit.com.

    Για πληροφορίες σχετικά με το Café/Resto Powerbank επισκεφθείτε το www.caferestopowerbank.com.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles