19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Wednesday: Στα σκαριά νέο spin -off με το θείο Fester

    H σειρά Wednesday έκανε πρεμιέρα στο Netflix το Νοέμβριο του 2022, με πρωταγωνίστρια την Jenna Ortega στο ρόλο του ομώνυμου μέλους της οικογένειας Addams, αποσπώντας θετικά σχόλια και προκαλώντας αίσθηση στο διαδίκτυο.

    Τώρα, η γνωστή υπηρεσία streaming θέλει να αξιοποιήσει την επιτυχία της δημοφιλούς σειράς με ένα spin-off του Wednesday, βασισμένο σε ένα άλλο μέλος της οικογένειας Addams, τον θείο Fester. Όπως έγινε γνωστό, οι συζητήσεις για το spin-off βρίσκονται στο αρχικό τους στάδιo αυτή τη στιγμή.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το show του Uncle Fester θα πραγματοποιηθεί. Βασιζόμενο στην τεράστια επιτυχία που σημείωσε μέχρι σήμερα το Wednesday, το Netflix εξετάζει προσεκτικά την προοπτική δημιουργίας ενός franchise Addams Family και η σειρά Uncle Fester θα είναι το επόμενο βήμα. Οι σεναριογράφοι πρέπει να ολοκληρώσουν αρχικά την ιστορία, η εταιρεία πρέπει να διαπραγματευτεί συμβόλαια με ταλέντα και τα χρονοδιαγράμματα των ατόμων πρέπει να ευθυγραμμιστούν», αναφέρει το δημοσίευμα.

    Για όσους είναι εξοικειωμένοι με την οικογένεια Addams, είναι γνωστό ότι ο θείος Fester είναι ένα αγαπημένο μέλος της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι είναι λίγο περίεργος χαρακτήρας, ο θείος Fester έχει ένα ερευνητικό βέλος στη φαρέτρα του, με την ικανότητα να εντοπίζει στοιχεία που οδηγούν στην αποκάλυψη μυστηρίων όπως η διαισθητική ανιψιά του.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέο anime remake του One Piece ανακοίνωσε το Netflix

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles