17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Welcome Back Commander… Το Command & Conquer επιστρέφει, με epic remastered editions!

    Ένα από τα πιο ιστορικά real-time strategy όλων των εποχών, το εκπληκτικό Command & Conquer της ιστορικής Westwood επιστρέφει στο σήμερα, πιο καλό και πιο ανανεωμένο από ποτέ! H ΕΑ αναλαμβάνει να επαναφέρει τους commanders στο πεδίο της μάχης με την Command & Commander Remastered Collection, μια συλλογή που περιλαμβάνει τα C&C: Tiberian Dawn (1995) και το C&C: Red Alert (1996), δύο πραγματικά ιστορικά games που άφησαν εποχή!

    Εκτός από τους δύο core τίτλους του σύμπαντος του Command & Conquer, οι gamers θα έχουν την ευκαιρία να αναλάβουν παίξουν και όλα τα expansion packs: Covert Ops, Counterstrike και Aftermath. Τις remastered editions έχει αναλάβει η Petroglyph, η οποία έχει αρκετά καλή εμπειρία στον κόσμο των strategy gamers (οι πιο παλιοί θα θυμούνται το Star Wars: Emire at War, αλλά και τα Grey Goo και Conan Unconquered), με τις φρέσκες εκδόσεις να προσφέρουν μοντέρνα updates σε πολλούς τομείς του gameplay, 4K αναλύσεις, επανασχεδιασμένο multiplayer, εμπλουτισμένο User Interface και ένα remastered soundtrack δια χειρός Frank Klepacki! Μάλιστα, οι υπεύθυνοι των Command & Conquer Remasters δεν παρέλειψαν να φέρουν στο σήμερα ακόμη και τα ιστορικά Full-Motion Videos που αποτέλεσαν σήμα κατατεθέν των περισσότερων games της Westwood.

    To Command & Conquer: Remastered θα κυκλοφορήσει σε Steam και σε Origin και οι gamers θα μπορούν να αγοράσουν τρεις εκδόσεις (1 σε digital και δύο σε physical μορφή). Οι δε physical εκδόσεις αν και θα κοστίζουν λιγάκι παραπάνω (59.99$ και 149.99$), παρόλα αυτά θα προσφέρουν πολλά καλούδια και memorabilia στους φανατικούς λάτρεις του σύμπαντος του Command & Conquer. Τα remasters του C&C αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους στις 5 Ιουνίου και για να μπείτε για τα καλά στο κλίμα, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το video που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles