18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    West Side Story (2021): Πολλά υποσχόμενο το τρέιλερ του νέου μιούζικαλ του Steven Spielberg

    20th Century Studios έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο trailer από το επερχόμενο μιούζικαλ “West Side Story” του Steven Spielberg, το οποίο αναμένεται να προβληθεί την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, αυτόν τον Δεκέμβριο. Η ιστορία είναι ένα remake του θρυλικού πλέον θεατρικού μιούζικαλ της δεκαετίας του ’60, που αποτελεί μία εκμοντερνισμένη εκδοχή της του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας.

    Πρόκειται για ένα εντελώς καινούρια επιχείρημα για τον Spielberg, ο οποίος ήθελε εδώ και αρκετό καιρό να σκηνοθετήσει ένα μιούζικαλ. Αναρωτιόμαστε πως θα είναι η προσωπική του πινελιά σε ένα είδος εκτός του sci-fi και της περιπέτειας, στα οποία μας έχει συνηθίσει.

    O Stever Spielberg με το πρωταγωνιστικό cast της ταινίας

     

    Το μιούζικαλ διαδραματίζεται στην Νέα Υόρκη του 1957 με πρωταγωνιστές τους Ansel Elgort και Rachel Zegler, σε σενάριο του Tony Kushner. Το West Side Story εξιστορεί τη ζωή και την έχθρα μεταξύ των Jets και των Sharks, δύο ανταγωνιστικών συμμοριών. Στην εκδοχή του Steven Spielberg, τίθεται και το ζήτημα της εθνικότητας, αφού η πρωταγωνίστρια όντας Πουερτορικανή ερωτεύεται κάποιον που δεν είναι «δικός τους», με αποτέλεσμα να έρθει σε ρήξη με την οικογένειά της.
    Η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στις 10 Δεκεμβρίου 2021, ένα χρόνο μετά την αρχική της προβλεπόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας η οποία μεταφέρθηκε λόγω της πανδημίας.
    Δείτε το τρείλερ του West Side Story του 2021

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles