15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Westcon: Διοργανώνει δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο “Security Simplified: From the Strata to the Cloud”

    Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το διαδικτυακό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020, στις 11 το πρωί, με κεντρικό θέμα την Κυβερνοασφάλεια στους Οργανισμούς. (Για εγγραφή πατήστε εδώ: Φόρμα εγγραφής στο webinar).

    Κατά τη διάρκεια του webinar που διοργανώνεται από την Westcon, – Διεθνής διανομέας προϊόντων και λύσεων τεχνολογίας, – σε συνεργασία με την Palo Alto Networks, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις λύσεις της Palo Alto Networks και πως αυτές μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά στη βελτίωση της κυβερνοασφάλειας των οργανισμών.

    Ειδικότερα, μέσω του διαδικτυακού σεμιναρίου θα γνωρίσουν την οικογένεια προϊόντων και υπηρεσιών Strata, που αφορά στο πεδίο του Network Security και όλες τις νέες καινοτομίες που συνεχώς εφαρμόζει η Palo Alto Networks τα τελευταία χρόνια στις λύσεις της, ενώ θα δουν σε λεπτομέρεια πώς το Prisma Access ενοποιεί υπηρεσίες δικτύου και κυβερνοασφάλειας σύμφωνα με το Security Access Service Edge (SASE).

    Στα πλαίσια του webinar θα πραγματοποιηθεί επίσης ζωντανή επίδειξη στη νέα έκδοση PAN-OS 10.0 και τις νέες καινοτόμες λειτουργίες του όπως η εφαρμογή του machine learning που ενισχύει σε μέγιστο βαθμό, το μηχανισμό προστασίας από κυβερνοαπειλές (threat prevention).

    Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στο webinar είναι δωρεάν, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν ευκαιρία να κερδίσουν δώρα έκπληξη. Για εγγραφή στο webinar πατήστε  εδώ: Φόρμα εγγραφής στο webinar.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles