16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέος «4 σε 1» εκτυπωτής ιδανικός για επιχειρήσεις

    Εκτυπώστε περισσότερα, καλύτερα, ευκολότερα, από όπου κι αν βρίσκεστε, με τον νέο WorkForce 3620 DWF, από την Epson

    WF-3620DWF

    Με στόχο να βοηθήσει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και ταυτόχρονα να μειώσουν το κόστος εκτύπωσης, η Epson ανακοινώνει τον νέο εκτυπωτή WF-3620DWF.

    Ο WF-3620DWF διαθέτει μελάνια DURABrite Ultra Ink της Epson, τα οποία παράγουν, με μειωμένο κόστος, επιχειρησιακά έγγραφα σε ποιότητα εφάμιλλη με αυτή των εκτυπωτών λέιζερ. Τα εκτυπωμένα έγγραφα παραμένουν ανθεκτικά στο νερό, τις μουτζούρες και τους μαρκαδόρους επισήμανσης, ενώ οι ιδιότητες γρήγορου στεγνώματος του μελανιού, το καθιστούν ιδανικό για εκτύπωση επαγγελματικής ποιότητας εγγράφων διπλής όψης.

    Για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία, το WF-3620DWF αποδίδει περίπου 2.200 σελίδες, με τη χρήση της φύσιγγας μαύρου μελανιού XXL, ενώ με τη φύσιγγα XL, η απόδοση παραμένει εξαιρετική, με περίπου 1.100 σελίδες ανά γέμισμα. Αυτές οι υψηλής χωρητικότητας μεμονωμένες φύσιγγες μελανιού προσφέρουν σημαντική οικονομία, μειώνοντας σχεδόν κατά το ήμισυ το κόστος ανά σελίδα, σε σύγκριση με τους εκτυπωτές λέιζερ του ανταγωνισμού.

    Παράλληλα, η καινοτόμος τεχνολογία PrecisionCore, που ενσωματώνεται στις κεφαλές εκτύπωσης του Epson WorkForce 3620DWF, προσφέρει πλεονεκτήματα, όπως υψηλή ποιότητα και γρήγορες, αξιόπιστες εκτυπώσεις στους χώρους εργασίας. Η Epson φημίζεται για τις επιδόσεις των προϊόντων της στις υψηλές ταχύτητες που απαιτούνται για την αύξηση της παραγωγικότητας στο γραφείο.

    Έτσι, ο νέος «4 σε 1» εκτυπωτής WF-3620 DWF προσφέρει γρήγορες εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας για επιχειρηματική χρήση σε ταχύτητες που φτάνουν τις 19 σελ./λεπτό, οθόνη αφής 6,8 εκ. και έξυπνο πίνακα ελέγχου για εύκολη πλοήγηση στο μενού. Ταυτόχρονα, διαθέτει δίσκο φόρτωσης από την πρόσοψη, χωρητικότητας 250 φύλλων, για αυξημένη παραγωγικότητα, αυτόματο τροφοδότη εγγράφων χωρητικότητας 35 σελίδων, αλλά και διαδρομή χαρτιού ειδικής χρήσης στο πίσω μέρος, με την οποία επιτρέπεται η εκτύπωση σε μεγάλο εύρος τύπων χαρτιού, με διαφορετικό πάχος, όπως φάκελοι και ετικέτες, ανάλογα με τις ανάγκες της  κάθε επιχείρησης.

    Επίσης, ο εκτυπωτής WF-3620DWF, με δυνατότητες διασύνδεσης WiFi και Ethernet, εξασφαλίζει αξιοπιστία και αποδοτικότητα, καθώς επιτρέπει σε πολλούς χρήστες να εκτυπώνουν, να σαρώνουν και να χρησιμοποιούν λειτουργίες φαξ μέσα από το δίκτυο ενός γραφείου. Για μεγαλύτερη ευελιξία, το Wi-Fi Direct  παρέχει εύκολη εκτύπωση από ασύρματες συσκευές χωρίς να χρειάζεται σύνδεση με ασύρματο δρομολογητή. Επιπλέον, με το Epson Connect, που διατίθεται για δωρεάν λήψη, τα σημαντικά έγγραφα μπορούν να σταλούν για εκτύπωση εύκολα και γρήγορα, μέσω smartphone ή tablet. Η εκτύπωση των εγγράφων μπορεί ακόμη να γίνει και εκτός γραφείου στέλνοντας μέσω email αρχεία απευθείας στον εκτυπωτή, ενώ τα σαρωμένα έγγραφα μπορούν να αποθηκευτούν σε υπηρεσίες cloud, για εργασία εν κινήσει.

    Η κα Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas, σχολίασε: «Αυτός ο εκτυπωτής προσφέρει στις εταιρείες, τα εργαλεία για να αντιμετωπίσουν σημαντικές δραστηριότητες και να μειώσουν τα κόστη εκτύπωσης, ενώ είναι συμβατός με το Epson Connect, που διευκολύνει τους χρήστες, αφού τους επιτρέπει να εκτυπώσουν κατευθείαν από tablet, smartphone ή laptop, ακόμα και ενώ βρίσκονται εκτός του γραφείου τους ή και εκτός της χώρας!»

    Τέλος,  ο εκτυπωτής WF-3620DWF είναι συμβατός με το Google Cloud Print και το Apple AirPrint, ενώ θα διατεθεί στη χώρα μας στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €149 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles