24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    WHAT’S UP: Νέα πακέτα με απεριόριστα data από €2

    Νέα πακέτα με απεριόριστα data φέρνει το WHAT’S UP δίνοντας στους συνδρομητές του τη δυνατότητα να σερφάρουν ξέγνοιαστα από το κινητό τους, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Μέσα από το WHAT’S UP app οι χρήστες μπορούν να βρουν τα νέα πακέτα GIGA και να επιλέξουν απεριόριστα data, ανάλογα με τις ανάγκες τους: για μία ημέρα, για μία εβδομάδα, για ένα Σαββατοκύριακο, για 4 Σαββατοκύριακα ή μόνο για τις νύχτες, και σε τιμές που κυμαίνονται από €2 έως €6,5 .

    Τα νέα WHAT’S UP πακέτα για απεριόριστα data είναι τα εξής:

    Το WHAT’S UP, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των πελατών του που προτιμούν το Internet ως βασικό όχημα επικοινωνίας στην καθημερινότητά τους, απελευθερώνει τα data στην επικοινωνία τους. Με σύμμαχο την κορυφαία εμπειρία mobile Internet που προσφέρει η COSMOTE, μέσα από το μεγαλύτερο και το ταχύτερο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα, το WHAT’S UP δίνει σε όλους τους χρήστες τη δυνατότητα να σερφάρουν ελεύθερα, να κάνουν streaming και να μοιράζονται στα social media τις αγαπημένες τους στιγμές με τους φίλους τους. Περισσότερες πληροφορίες στο whatsup.gr.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles