18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    To WhatsApp διαψεύδει τις φήμες για διαπραγμάτευση πώλησής του στη Google

    Μέσα στο Σαββατοκύριακο είχαν διαρρεύσει φήμες ότι πραγματοποιούνται διαπραγματεύσεις μεταξύ των επικεφαλείς της δημοφιλούς εφαρμογής WhatsApp και της διοίκησης της Google για εξαγορά του πρώτου από τη δεύτερη, έναντι 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Τις φήμες αυτές διαψεύδει o υπεύθυνος Ανάπτυξης του WhatsApp, Neeraj Arora με δηλώσεις του στο AllThingsD.

    WhatsApp

    Οι φήμες για ενδεχόμενη πώληση της εφαρμογής WhatsApp στη Google έναντι του ποσού των 1δις, ξεκίνησαν από μία αναφορά του Digital Trends η οποία επικαλείται ανώνυμες πηγές που έχουν γνώση των διαπραγματεύσεων. Η διάψευση από την πλευρά του WhatsApp ήρθε τη Δευτέρα, χωρίς ο κος Neeraj Arora να προσθέσει κάτι περισσότερο.

    Το WhatsApp βέβαια έχει πολλά πράγματα να περηφανεύεται. Οι καθημερινοί χρήστες του, από το 2009 που δημιουργήθηκε, έχουν φτάσει τα 100 εκατομμύρια σε 250 χώρες. Ενώ η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για όλα τα λειτουργικά. Η Google, γνωρίζοντας πόσο δημοφιλής είναι η εφαρμογή, δεν είναι παράξενο να ενδιαφέρεται να την εντάξει στην «οικογένεια» προϊόντων της, και ίσως έτσι μπορεί να τρίξει λίγο περισσότερο τα δόντια σε πολλά δίκτυα σε όλο τον κόσμο που «μπλοκάρουν» την εφαρμογή ώστε οι χρήστες της να χρησιμοποιούν τα προγράμματα κινητής τους και να μην κάνουν δωρεάν texting, ομιλία και ανταλλαγή φωτογραφιών και βίντεο μέσω WhatsApp.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles