18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    WhatsApp: Πρεμιέρα για τα μηνύματα που εξαφανίζονται και νέο εργαλείο διαχείρισης αποθήκευσης

    Το WhatsApp λανσάρει νέα χαρακτηριστικά, με στόχο να αποτελέσει μία λύση περισσότερο ανταγωνιστική σε άλλες εφαρμογές messaging όπως τα Instagram Direct, Slack και Telegram.

    Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι κάνει πρεμιέρα σε μία νέα λειτουργία που περιλαμβάνει τη δυνατότητα να στέλνουν οι χρήστες “μηνύματα που εξαφανίζονται” μετά από χρονικό διάστημα 7 ημερών.

    Επίσης, θα διαθέσει ένα βελτιωμένο εργαλείο διαχείρισης αποθήκευσης, το οποίο θα επιτρέπει πιο λεπτομερή έλεγχο του τι είναι αποθηκευμένο στο τηλέφωνο και τι διαγράφεται, με φίλτρα που θα περιλαμβάνουν το μέγεθος ή την παλαιότητα.

    Τα “μηνύματα που εξαφανίζονται” θα μπορούν να ενεργοποιηθούν μόνο για μία συγκεκριμένη συνομιλία. Η ενεργοποίηση θα πραγματοποιείται πατώντας το όνομα της επαφής, στη συνέχεια τη λειτουργία και, στη συνέχεια, την επιλογή “On” (ή “Off” αν θέλετε να τα απενεργοποιήσετε).

    Ενεργοποιώντας τη δυνατότητα, θα διαγράφονται αυτόματα από το thread συνομιλίας τα μηνύματα που επηρεάζονται, ωστόσο ενδέχεται αυτά να παραμένουν στη συσκευή, εάν η επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι ενεργοποιημένη.

    Η λειτουργία θα υποστηρίζεται τόσο σε εκδόσεις για Android όσο και στο iOS, αλλά τo update θα κυκλοφορήσει σταδιακά μέσα στο επόμενο διάστημα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles