19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Whisper, το Κοινωνικό Δίκτυο έκπληξη του 2014;

    Σε λίγες ώρες ξεκινά μία νέα χρονιά, το 2014, και οι προβλέψεις σχετικά με τις «εκπλήξεις» στον τεχνολογικό τομέα δε σταματούν. Όσον αφορά τα Κοινωνικά Δίκτυα, οι πρωταγωνιστές είναι πολλοί και η μάχη καλά κρατεί. Φαίνεται πως το 2014 τα Κοινωνικά Δίκτυα θα σημειώσουν περαιτέρω ανάπτυξη, με το Whisper να έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο τέλος του 2013 και να είναι πολλά υποσχόμενο για το 2014.

    whisper

    Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Whisper αποτελεί ένα δίκτυο στο οποίο οι χρήστες μπορούν και στέλνουν τα δικά τους προσωπικά κείμενα, πλαισιωμένα από εικόνες, ανώνυμα. Χρησιμοποιώντας ψευδώνυμα, οι χρήστες μπορούν και μοιράζονται τα μυστικά τους ή πράγματα τα οποία δε θα έλεγαν εύκολα επώνυμα, και η εφαρμογή αναλαμβάνει να «ντύσει» τα μηνύματα αυτά με εικόνες και tags. Κάθε μήνυμα μπορεί να δεχτεί like μέσω του εικονιδίου της καρδιάς και απάντηση από άλλους χρήστες με αντίστοιχο τρόπο, δηλαδή μέσω μηνύματος πλαισιωμένου με εικόνα.

    Εκτός από την προβολή των δημοφιλή και τελευταίων whispers (έτσι λέγονται τα μηνύματα στο Whisper), οι χρήστες μέσω των κινητών συσκευών (iOS και Android) μπορούν να δουν και τους ψιθύρους των χρηστών στις τριγύρω περιοχές, με χρήση του GPS. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για όσους αποφασίσουν να κάνουν χρήση των προσωπικών μηνυμάτων για να επικοινωνήσουν ιδιωτικά με άλλους χρήστες, πάντοτε ανώνυμα.

    whisper

    Το Whisper αν και δημιουργήθηκε στα τέλη Μαρτίου του 2012, δέχτηκε την πρώτη του χρηματοδότηση τον Απρίλιο του 2013, αξίας 3 εκατ. δολαρίων, και τη δεύτερη και τελευταία του χρηματοδότηση το Σεπτέμβριο του 2013, αξίας 21 εκατ. δολαρίων. Οι χρήστες του Whisper είναι κυρίως ηλικίας 17 έως 28 ετών και σπαταλούν καθημερινά περίπου 20 λεπτά για να δουν περιεχόμενο του Κοινωνικού Δικτύου, ελέγχοντας το 8 έως 10 φορές μέσα στη μέρα.

    Το Whisper αποχαιρετά το 2013 με σχεδόν 3 δις μηνιαία pageviews, κάτι το οποίο αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, συνδυαζόμενο και με τη χρηματοδότηση την οποία έλαβε πρόσφατα.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles