22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Wi-Fi στο Λευκό οίκο… “σέρνεται”!

    Πολλές φορές στον εργασιακό χώρο, αλλά ακόμη και στο σπίτι ακούγονται παράπονα για την απόδοση του Wi-Fi, καθώς ειδικότερα όταν συνδέονται αρκετές συσκευές, τότε είναι σύνηθες το φαινόμενο να παρατηρούνται καθυστερήσεις. Εντάξει, θα σκεφτείτε ότι αυτό είναι κάτι που συμβαίνει στα περισσότερα σπίτια, ωστόσο το περίεργο είναι ότι το Wi-Fi αργεί επίσης όχι σε ένα οποιοδήποτε σπίτι, αλλά στην κατοικία του Προέδρου των Η.Π.Α (τον γνωστό σε όλους μας Λευκό Οίκο)!

    White House 3v (Large)

    Εύλογα θα σκεφτείτε ότι στο Λευκό Οίκο θα έπρεπε να υπάρχει το πιο γρήγορο Wi-Fi που υπάρχει στον πλανήτη, ωστόσο όπως δήλωσε ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα σε μία πρόσφατη συνέντευξη του στο δίκτυο CBS, το Wi-Fi που υπάρχει στο Λευκό Οίκο δεν είναι και στα… «καλύτερα» του. Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε ο πρώτος πολίτης των Η.Π.Α, εξαιτίας του γεγονότος ότι ο Λευκός Οίκος είναι ένα αρκετά παλιό κτίριο υπάρχουν αρκετά «νεκρά σημεία» όπου το Wi-Fi δε λειτουργεί. Μάλιστα, τόσο η Μισέλ Ομπάμα όσο και οι δύο κόρες του εκνευρίζονται πολλές φορές από την κακή απόδοση του ασύρματου δικτύου. Σίγουρα καταλαβαίνουμε ότι ο Λευκός Οίκος είναι ένα αρκετά παλιό κτίριο, όμως σίγουρα θα περιμέναμε κάτι πολύ… καλύτερο και πιο τεχνολογικά εξοπλισμένο για την πρώτη κατοικία του προέδρου των Η.Π.Α…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles