21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ένα Wi-Fi δίκτυο που… «τρομοκρατεί» ακυρώνει υπερατλαντική πτήση!

    Μία πτήση της United Airlines από το αεροδρόμιο του Los Angeles προς το Λονδίνο ακυρώθηκε πριν μία περίπου εβδομάδα, όταν το τηλέφωνο ενός επιβάτη είδε ανάμεσα στα Wi-Fi hotspots ένα που ονομαζόταν… “Αl-Quida Free Terror Nettwork”, πριν φυσικά την απογείωση του αεροπλάνου.

    “Al-Quida” Wi-Fi network

    Ταραγμένος ο επιβάτης ειδοποίησε μία αεροσυνοδό και άμεσα το αεροπλάνο ακινητοποιήθηκε στην πιο απομακρυσμένη περιοχή του αεροδρομίου και έμεινε εκεί για τρεις ολόκληρες ώρες. Πραγματοποιήθηκε σχετική έρευνα, αφού ζητήθηκε από τους επιβάτες να απενεργοποιήσουν όλες τις ηλεκτρονικές τους συσκευές, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

    “Μετά από μία ώρα, ο πιλότος ανέφερε ότι υπήρξε μία απειλή ασφαλείας και ότι δεν είχαμε άδεια να απογειωθούμε” ανέφερε ένας επιβάτης, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το hotspot με την ονομασία που προκάλεσε πανικό δεν εντοπίστηκε τελικά.

    Η πτήση ακυρώθηκε παρ’ όλα αυτά, μετά τις έρευνες, ακολουθώντας το παράδειγμα μίας ακόμη πτήσης πριν λίγους μήνες, μετά από tweet που ανέφερε ότι το αεροπλάνο είχε βόμβα. Χμμμ, λιγάκι πιο σοβαρή απειλή αυτή από ένα Wi-Fi δίκτυο, δε νομίζετε;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles