18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Μία καλύτερη και μοντέρνα Wikipedia μέσω του WikiWand

    Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να επισκέπτεται τη Wikipedia, το site έχει την ίδια ακριβώς εμφάνιση, η οποία δε θυμίζει σε τίποτα ένα μοντέρνο site. Η Wikipedia έχει καταφέρει να μπει στη λίστα με τα Top 10 sites σε επισκεψιμότητα παγκοσμίως, αν και πάνω από μία δεκαετία δεν έχει αλλάξει εμφάνιση. Το περιεχόμενο και η κοινότητα της είναι αυτά που την κρατούν ψηλά.

    wikiwand vs wikipedia

    Μόλις χρησιμοποίησα το WikiWand και επισκέφθηκα τη Wikipedia, δεν πίστευα στα μάτια μου. Μία γρηγορότερη Wikipedia απέκτησε καλύτερη εμπειρία ανάγνωσης, κάθετο μενού στα αριστερά για τα περιεχόμενα των άρθρων, δυνατή αναζήτηση και προεπισκόπηση συνδέσμων. Επίσης, το εργαλείο υποστηρίζει την ελληνική έκδοση της μεγαλύτερης online εγκυκλοπαίδειας.

    Όλα τα προηγούμενα, μέσω επεκτάσεων για Google Chrome, Mozilla Firefox και Apple Safari, ή μέσω του ίδιου του site wikiwand.com και της αναζήτησης του. Μάλιστα, η WikiWand δέχτηκε πρόσφατα επιχορήγηση ύψους 600 χιλιάδων δολαρίων, η οποία θα βελτιώσει την web εμπειρία της Wikipedia και θα προσφέρει επίσης εφαρμογές για Android και iOS συσκευές για μεταφορά της μοντέρνας εμπειρίας στις κινητές συσκευές.

    wikiwand for wikipedia

    Δείτε, για παράδειγμα, τη σελίδα Εθνική Ελλάδας (καλαθοσφαίριση ανδρών) μέσω WikiWand.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles