15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Will Smith: Ελπίζω ότι η ομάδα του “Emancipation” δε θα τιμωρηθεί για τις πράξεις μου

    Το μόνο που θυμούνται οι περισσότεροι τηλεθεατές από τα περσινά Όσκαρ είναι το περίφημο χαστούκι που έδωσε ο ηθοποιός Will Smith στον κωμικό Chris Rock, μετά από ένα καυστικό σχόλιο του δεύτερου για την αλωπεκίαση της Jada Pinkett Smith.

    Μετά από το περιστατικό, ακολούθησε αρκετό παρασκήνιο, με αποτέλεσμα ο Smith να τιμωρηθεί από την Ακαδημία και να υπάρξει έντονη ανησυχία σχετικά με τις επιπτώσεις που θα έχει η απρεπείς συμπεριφορά του στην καριέρα του.

    Ο διάσημος σταρ πρόσφατα παρουσίασε τη νέα του ταινία, με τίτλο «Emancipation», η οποία φαίνεται αρκετά αξιόλογη, όμως η τύχη της αναπόφευκτα συνδέεται με το χαστούκι του Smith. Ο ηθοποιός μάλιστα γνωστοποίησε σε πρόσφατη συνέντευξη την ανησυχία του, αναφέροντας:

    «Η μόνη ενόχληση που έχει η καρδιά μου είναι ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν κάνει θεαματική δουλειά σε αυτήν την ταινία», είπε. «Ελπίζω ότι η ομάδα μου δεν θα τιμωρηθεί για τις πράξεις μου. Νομίζω ότι ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά και ο κινηματογραφιστής Ρόμπερτ Ρίτσαρντσον και ο Μπεν και η Τσαρμέιν, όλοι έχουν κάνει τόσο θεαματική δουλειά. Σίγουρα χάνω τον ύπνο μου. Κάθε βράδυ σκέφτομαι ότι μπορεί να έχω τιμωρήσει ενδεχομένως την ομάδα μου, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για να βεβαιωθώ ότι όλοι θα πάρουν τη δημοσιότητα που τους αξίζει».

    Διαβάστε επίσης:

    Money Heist: Korea part 2: Νέα επεισόδια στις 9 Δεκεμβρίου (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles