15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    WIND: Δωρεάν 15GB για όλους, χρόνος ομιλίας και data σε όσους βρίσκονται σε Ιταλία και Ισπανία και άλλες ενέργειες για το #DigitalSolidarityGR

    H WIND Ελλάς, έχοντας ως προτεραιότητα την αδιάλειπτη προσφορά υπηρεσιών επικοινωνίας στους συνδρομητές της και στηρίζοντας την πρωτοβουλία της Πολιτείας #DigitalSolidarityGR, προχωρά σε μια σειρά ενεργειών που αφορούν στη συνεχή συνδεσιμότητα των πελατών της.

    Συγκεκριμένα, η WIND προσφέρει δωρεάν για 30 ημέρες:

    στους ιδιώτες συμβολαίου, καρτοσύνδεσης και καρτοκινητής1 

    • 15 GB
    • 1500’ προς Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ & 1500 MB σε όλους τους συνδρομητές WIND που βρίσκονται στην Ιταλία και στην Ισπανία

    στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις

    • 15 GB
    • 1500’ προς Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ & 1500 MB σε όλους τους συνδρομητές WIND που βρίσκονται στην Ιταλία και στην Ισπανία
    • Την υπηρεσία WIND One Pro Voice conferencing μέσω της οποίας με έναν τηλεφωνικό αριθμό κι έναν κωδικό μπορεί εύκολα και γρήγορα να πραγματοποιηθεί φωνητική διάσκεψη με έως και 30 συμμετέχοντες

    Επιπλέον όλοι οι συνδρομητές WIND θα έχουν δωρεάν πρόσβαση από το κινητό τους στην πύλη συναλλαγών gov.gr του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, όπου όπως ανακοινώθηκε θα ξεκινήσει νωρίτερα την λειτουργία της, την επόμενη εβδομάδα, σε δοκιμαστική έκδοση.

    Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία συμβάλει στην πρωτοβουλία #μένουμεσπίτι ώστε να μειωθούν οι μετακινήσεις και να περιοριστεί η εξάπλωση του COVID_19.  Η WIND υποστηρίζει έμπρακτα την οικογένεια, τις ευπαθείς ομάδες, τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις ώστε να συνεχίσουν την εκπαίδευση, την εργασία, την καθημερινή δραστηριότητα και την επικοινωνία από το σπίτι.

    Οι συνδρομητές WIND που βρίσκονται σε Ιταλία και Ισπανία θα έχουν αυτόματα διαθέσιμα 1500’ από τις δύο χώρες προς Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ καθώς και 1500 MB από την Κυριακή 22/3 και για 30 ημέρες.

    Το δωρεάν πακέτο 15GB, θα είναι διαθέσιμο για ενεργοποίηση από την Παρασκευή 20/3 έως και τις 31/3 με ισχύ 30 ημερών, μέσα από τις εφαρμογές myWINDApp (ή από το site wind.gr), myQ App, myF2G App ενώ η υπηρεσία WIND ΟΝΕ Pro Voice conferencing ενεργοποιείται μέσω της φόρμας http://bit.ly/WIND_form.

    Μέσα από τις ψηφιακές εφαρμογές myWIND, myF2G, myQ, οι συνδρομητές έχουν την δυνατότητα να διαχειρίζονται όλες τις συνδέσεις τους σε σταθερή, κινητή και καρτοκινητή, μέσα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή τους, εύκολα και γρήγορα από το σπίτι. Οι συνδρομητές μπορούν για όλα τα σταθερά & κινητά της οικογένειας ή της επιχείρησής τους:

    • να ελέγχουν το υπόλοιπο των συνδέσεών τους

    • να ανανεώνουν τον χρόνο ομιλίας στα καρτοκινητά τους

    • να αγοράζουν πακέτα ΜΒ, ομιλίας και SMS, να αλλάζουν πρόγραμμα, να ενεργοποιούν υπηρεσίες και

    • να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους

    Δεν χρειάζεται να έρθουμε σε επαφή για να είμαστε μαζί. Για να είμαστε συνέχεια με αυτούς που αγαπάμε. Δεν χρειάζεται να έρθουμε σε επαφή για να είμαστε δίπλα σε αυτούς που μας χρειάζονται, σε ό,τι μας ενδιαφέρει, μας μαθαίνει, μας διασκεδάζει.
    Είμαστε πάντα σε επαφή, χωρίς να χρειάζεται να έρθουμε σε επαφή.
    #μένουμεσπίτι
    #είμαστεμαζί 

    1. Η προσφορά ισχύει για όλους τους πελάτες καρτοκινητής που έχουν πραγματοποιήσει έστω μια ανανέωση χρόνου ομιλίας τους τελευταίους 3 μήνες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles