15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    WIND VISION: O πιο απλός & γρήγορος τρόπος να δεις το νέο NARCOS στο Netflix

    Η δημοφιλής σειρά Narcos επιστρέφει αλλάζοντας σκηνικό και πρωταγωνιστές. Το νέο Narcos: Mexico κάνει πρεμιέρα σήμερα 16 Νοεμβρίου στο Netflix, στο οποίο οι φίλοι της σειράς μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση με τον πιο απλό & γρήγορο τρόπο,  μέσα από την WIND VISION.

    WIND VISION Narcos Netflix

    Μετά από τρεις σεζόν που εξερευνούσαν την παράνομη ζωή των καρτέλ και τον πόλεμο κοκαΐνης στην Κολομβία, τόσο σε προ όσο και σε μετά Pablo Escobar εποχή, η ανανεωμένη έκδοση Narcos:Mexico μεταφέρει τη δράση στο Μεξικό τη δεκαετία του ’80 για να δείξει τη νέα αυτοκρατορία του περίφημου καρτέλ της Γκουανταλαχάρα.

    Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους αναλαμβάνουν ο Ντιέγκο Λούνα και ο Μάικλ Πένια. Ο Λούνα, γνωστός από τη συμμετοχή του στα «Rogue One: A Star Wars Story» και «Elysium», παίζοντας τον «κακό» Φέλιξ Γκαγιάρδο, είναι ο αρχηγός του καρτέλ που στην ουσία ίδρυσε το σύγχρονο εμπόριο ναρκωτικών στο Μεξικό. Ο Πένια, στο ρόλο του «καλού», υποδύεται τον πράκτορα της αμερικανικής δίωξης ναρκωτικών (DEA) Ενρίκε ή Κίκε Καμαρένα, ο οποίος μετακομίζει με την οικογένειά του στο Μεξικό και αναλαμβάνει την πρόκληση να εξαρθρώσει ένα από τα σημαντικότερα κυκλώματα της χώρας και να βάλει στη φυλακή τον βαρόνο Γκαγιάρδο.

    Τα 10 επεισόδια της νέας σειράς θα είναι διαθέσιμα στο Netflix και μέσα από την WIND VISION.  Και αν το Narcos:Mexico δεν είναι αρκετό, με την WIND VISION, οι λάτρεις του θεάματος έχουν την πιο απλή & γρήγορη πρόσβαση στον ατέλειωτο κόσμο σειρών και ταινιών του Netflix. Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της WIND VISION με το Netflix, η WIND είναι από τους ελάχιστους παρόχους στην Ευρώπη που δίνει στους συνδρομητές τη δυνατότητα αυτόματης χρέωσης της συνδρομής Netflix μέσα στον λογαριασμό της WIND, χωρίς τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Η εγγραφή στο Netfix γίνεται σε μόνο 3 βήματα μέσα από τον αποκωδικοποιητή της WIND VISION, χωρίς να χρειάζεται κάποιον επιπλέον κωδικό.

    Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα καταστήματα WIND ή το www.wind.gr/vision

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles