13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Windows 10 Creators Update. Η Microsoft θα επιτρέπει το manual download από τις 5 Απριλίου

    Ήδη, σας έχουμε γράψει ότι η Microsoft από τις 11 Απριλίου θα διαθέσει το Windows 10 Creators Update, σταδιακά σε όλους τους χρήστες της. Η εταιρεία δίνει τώρα περισσότερες λεπτομέρειες σε blog post, σημειώνοντας ότι θα κάνει την ενημέρωση διαθέσιμη νωρίτερα, από τις 5 Απριλίου, μέσω του Update Assistant, σε όποιον έχει άδεια χρήσης των Windows 10, ώστε να μπορεί να την εγκαταστήσει μία εβδομάδα πριν το επίσημο rollout.

    windows-10-creators-update

    Να διευκρινίσουμε ότι μπορείτε βέβαια ήδη να πραγματοποιήσετε την εγκατάσταση, κατεβάζοντας το ISO file από τους servers της Microsoft, αν είστε μέλος του Windows Insider Program.

    Για όλους τους υπόλοιπους, το Creators Update θα γίνει διαθέσιμο στις 11 Απριλίου, πρώτα σε νεότερα PCS και κατόπιν σε άλλες συσκευές. Οι χρήστες Windows Phone θα πρέπει να περιμένουν έως τις 25 Απριλίου για να ξεκινήσει η Microsoft τη διάθεση του update.

    H Microsoft προσπαθεί να εξασφαλίσει περισσότερες επιλογές στο χρήστη για τη διαδικασία ενημέρωσης. Αυτές περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να καθορίσετε μία χρονική στιγμή που είναι κατάλληλη για εσάς, να κάνετε παύση στα updates για μία εβδομάδα και να επεκτείνετε τις “ενεργές ώρες” κατά τις οποίες δε θέλετε να διακοπούν οι δραστηριότητες σας στον υπολογιστή από μία ενημέρωση, όπως σημειώνει ο John Cable, director program management της εταιρείας στο σχετικό blog post.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles