13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Windows 10 Fall Creators Update. Ξεκίνησε η διάθεσή του, αλλά… ίσως δεν πρέπει να βιαστείτε!

    Η Microsoft διέθεσε το νέο Windows 10 Fall Creators Update, μετά από μήνες δοκιμών beta builds με τη βοήθεια χρηστών που έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα Windows Insider.

    Windows-10-Fall-Creators-Update

    Όπως και με την προγούμενη μεγάλη ενημέρωση (Creators Update) που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το έτος, το Fall Creators Update θα διανεμηθεί σταδιακά, καθώς η εταιρεία συνεχίζει να συγκεντρώνει σχόλια από τους χρήστες για να αντιμετωπίσει πιθανά προβλήματα πριν επιτρέψει την αναβάθμιση σε όλους.

    Αυτό σημαίνει ότι όσοι δε βλέπουν την ενημέρωση στο Windows Update, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να το επιτρέψει η Microsoft. Φυσικά, αν δεν κρατιέστε, υπάρχει πάντα η λύση του Windows 10 Assistant. Για όσους δε γνωρίζουν, είναι ένας εναλλακτικός τρόπος για να κατεβάσετε τη νέα έκδοση με μη αυτόματο τρόπο.

    Όμως, πριν προχωρήσετε, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Microsoft συνιστά στους χρήστες να περιμένουν μέχρι να δουν την ενημερωμένη έκδοση Fall Creators στο Windows Update. Η εταιρεία δεν έχει δώσει κάποια ημερομηνία για το πότε μπορεί να συμβεί αυτό, αλλά ακούγεται σαν η πιο ασφαλής λύση.

    Ο χρόνος διάθεσης της ενημέρωσης εξαρτάται πάντα από τον αριθμό των σφαλμάτων που θα εντοπιστούν μετά την πρώτη διάθεση στο ευρύ κοινό.

    Το Windows 10 Fall Creators Update έρχεται με πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη για εφαρμογές μικτής πραγματικότητας και 3D με το Paint 3D (το οποίο συνεχίζει να προσφέρεται παράλληλα με την κλασική εφαρμογή Paint).

    Το Gaming βελτιώθηκε επίσης με ενημερώσεις του Game Mode και του Mixer ενώ η εφαρμογή Photos έρχεται με περισσότερα ργαλεία, όπως εφέ 3D, ink, βίντεο και υποστήριξη για αναμνήσεις και ιστορίες που μπορείτε να επεξεργαστείτε μόνοι σας.

    Διαβάστε ακόμη: Η Microsoft δείχνει όλες τις αλλαγές που έρχονται στα Windows 10 με το Fluent Design (video)

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles