19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Windows 10: Μετρούν 400 εκατομμύρια εγκαταστάσεις παγκοσμίως

    Μόλις πριν από μερικούς μήνες και συγκεκριμένα τον περασμένο Ιούλιο, η Microsoft ανακοίνωσε τους στόχους της τα Windows 10 να βρίσκονται σε τουλάχιστον 1 δις συσκευές μέχρι τα μέσα του 2018, ένα στόχος αρκετά φιλόδοξος θα λέγαμε. Ήταν λίγο μετά τη δήλωση της εταιρείας ότι τα Windows 10 μετρούν 350 εκατομμύρια εγκαταστάσεις. Κατά τη διάρκεια του Microsoft Ignite event που έλαβε χώρα στην Ατλάντα των ΗΠΑ, η εταιρεία ανακοίνωσε επισήμως ότι πλέον τα Windows 10 βρίσκονται σε πάνω από 400 εκατομμύρια ενεργές συσκευές.

    windows-10

    Η λίστα των συσκευών, βασικά, περιλαμβάνει όλες τις πλατφόρμες, δηλαδή επιτραπέζιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, smartphones,tablets, Xbox One, Surface Hubs και HoloLens. Όσο για το τι σημαίνει ο όρος «ενεργές», η Microsoft ορίζει ως ενεργές, τις συσκευές οι οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποιο βαθμό τις τελευταίες 28 ημέρες.

    Να σημειωθεί, ότι η αύξηση του αριθμού των συσκευών έχει επιβραδυνθεί τους τελευταίους μήνες, εξαιτίας και της παρέλευσης της περιόδου δωρεάν αναβάθμισης, η αυλαία της οποίας έπεσε επισήμως στις 29 Ιουλίου. Ωστόσο, η Microsoft ακόμη θεωρεί ότι το λειτουργικό θα καταφέρει να φθάσει το 1 δις εγκαταστάσεων.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles