17.5 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Windows 7, τέλος: αναβαθμίστε στα Windows 10 με μόλις 8,8€!

    Καλώς ή κακώς τα 10 χρόνια υποστήριξης που είχε υποσχεθεί η Microsoft για τα Windows 7 όταν ανακοινώθηκαν για πρώτη φορά το 2009, συμπληρώθηκαν και πλέον όσοι έχουν το συγκεκριμένο λειτουργικό στους υπολογιστές τους, βρίσκονται απέναντι από ένα μεγάλο πρόβλημα ασφάλειας και αξιοπιστίας. Ήδη η Αμερικανική εταιρία ειδοποίησε μέσω mail πάνω από 200 εκ. χρήστες που «τρέχουν» ακόμα το παλιό αυτό λειτουργικό ότι δεν έχουν πλέον υποστήριξη και ότι θα πρέπει να αναβαθμίσουν, στα Windows 10 με νέα keys!

    Το μήνυμα αναφέρει ότι οι υπολογιστές με Windows 7 είναι πλέον ευπρόσβλητοι σε ιούς, προβλήματα, malware, ενώ οι εφαρμογές των Windows δεν θα αναβαθμίζονται πλέον, καθιστώντας τα συγκεκριμένα συστήματα, παρωχημένα και επίσημα. Όσο και αν έχουμε συνηθίσει τα μενού ή αν τα συστήματα δεν δείχνουν – για την ώρα να έχουν πρόβλημα- παραμένουν «ανοικτά» σε κάθε είδους επίθεση έτσι θα πρέπει αργά ή γρήγορα να πάρουμε τα μέτρα μας.

    Τι μπορώ να κάνω;

    Να αγοράσετε κλειδί αναβάθμισης στα νέα Windows 10 από την Microsoft με κόστος 139$ για τα Windows 10 Home, 199$ για τα Windows 10 Pro και 309$ για την πιο πλήρη έκδοση Windows 10 Pro for Workstations. Σας φαίνονται πολύ ακριβά όλα τα παραπάνω; Τότε η καλύτερη λύση είναι να αγοράσετε αυθεντικά Windows 10 keys από το Keysworlds.com με τιμές που ξεκινούν από τα 8.88€!

    Κατά την διάρκεια του Φεβρουαρίου, το γνωστό και δοκιμασμένο κατάστημα Keysworlds.com προσφέρει αυθεντικά Windows 10 keys με το κουπόνι: KWNY35 σε δυνατή προσφορά, όπως θα δείτε παρακάτω!

    Με το κουπόνι: KWNY35 αποκτήστε τα:

    Πληροφορίες για το Keysworlds.com

    Υπενθυμίζουμε ότι το κατάστημα Keysworlds.com βρίσκεται στην διαδικτυακή αγορά εδώ και χρόνια πουλώντας αντικείμενα για παιχνίδια MMO, CD keys για video games και λογισμικό, δωροκάρτες κλπ. Τα προϊόντα παραδίδονται σε ψηφιακή μορφή στον χρήστη μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, ενώ έχει χτίσει πολύ καλό όνομα για την εξυπηρέτηση πελατών και τις τιμές του.

    Πλέον προσφέρει αυθεντικά κλειδιά για τα Windows 10 Pro, Microsoft Office 2016 Professional Plus και Microsoft Office 2019 Professional Plus. Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή. Ο χρήστης κατεβάζει τις εκδόσεις των παραπάνω από την Microsoft στον υπολογιστή του (φυσικά δωρεάν) και στη συνέχεια τις ενεργοποιεί με τα κλειδιά που αγοράζει από το κατάστημα Keysworlds.com.

    Η ισχύς αυτών των κλειδιών είναι παγκόσμια και ισχύουν για μια μοναδική συσκευή του χρήστη (αποκλειστικά Windows για τις εκδόσεις του Office).

    Υπενθυμίζουμε ότι πρώτα κατεβάζετε τις εκδόσεις στον υπολογιστή σας και μετά τις ενεργοποιείτε με το κλειδί που αγοράσατε.

    Σημείωση: κάντε συναλλαγές μέσω PayPal για την προστασία σας. Μάθετε περισσότερα στο www.keysworlds.com και επικοινωνήστε με το Customer Service στο [email protected]

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles