20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Save the Date: 29 Οκτωβρίου το launch event των Windows Phone 8

    Η Microsoft άρχισε εχθές να στέλνει τις προσκλήσεις στους εκπροσώπους του Τύπου στις ΗΠΑ, για το event που διοργανώνει στο San Fansisco. Το event για το λανσάρισμα των Windows Phone 8. Οι προσκλήσεις που βλέπετε παραπάνω, μιλούν για τις 10 το πρωί τοπική ώρα (20:00) ώρα Ελλάδας. Τι περιμένουμε να δούμε σε αυτό το event όμως;

    Σίγουρα η Microsoft θα “φρεσκάρει” τη μνήμη μας για τις Windows Phone 8 συσκευές από την Nokia (Lumia 920 και 820) , την HTC (8X και 8S) και τη Samsung (ATIV S). Σίγουρα θα μας ανακοινώσουν την ημερομηνία διάθεσης του νέου λειτουργικού, που αναμένεται (φήμες) να είναι η αμέσως επόμενη ημέρα, δηλαδή, η 30η Οκτωβρίου.

    Περιμένουμε, όμως, να αποκαλυφθούν και κάμποσα μυστικά σε σχέση με το νέο λειτουργικό, μυστικά που έμειναν επιμελώς κρυμμένα μέχρι την τελευταία στιγμή. Μυστικά που εμπόδισαν πολλούς  developers να πάρουν στα χέρια τους όλα τα στοιχεία που ήθελαν προκειμένου να προσαρμόσουν τις εφαρμογές τους στο νέο λειτουργικό. Πράγμα που δεν έγινε με τα Windows 8, όπου όλα, ήταν ανοιχτά. Αναμένουμε λοιπόν τα μεγάλα νέα από τη Microsoft και τις μεγάλες Windows Phone 8 συσκευές στα χέρια μας!

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles