11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Windows Phone 9. Έρχονται στο τέλος του 2014 χωρίς Metro UI

    Ο Ρώσος blogger Eldar Murtazin, ο οποίος έχει παράδοση στις επιτυχημένες προβλέψεις ιδιαίτερα όσον αφορά θέματα Microsoft/Nokia, δημιουργεί συζητήσεις τώρα με ένα tweet του σχετικά με τα… Windows Phone 9.

    Όπως αναφέρει σχετικά, η νέα έκδοση του λειτουργικού της Microsoft για φορητές συσκευές θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2014 (3ο-4ο τρίμηνο) και θα έχει διαφορετικό user interface που δε θα βασίζεται στο Metro! Διευκρινίζει, επίσης, ότι τα Windows Phone 9 θα ενσωματώνονται τόσο σε smartphones όσο και σε tablets (κάτι που σημαίνει το τέλος των Windows RT, όπως, άλλωστε, έχουμε διαβάσει και από άλλες πηγές το τελευταίο διάστημα).

    Ο Murtazin δεν αποκαλύπτει, φυσικά, από πού προέρχονται οι πηγές του, ωστόσο σημειώνει ότι, ειδικότερα για το θέμα του Metro UI, υπάρχουν πολλές εσωτερικές συζητήσεις και διαφωνίες στη Microsoft και το μέλλον τους και στα Windows 9 θεωρείται αβέβαιο, προς το παρόν όμως το σίγουρο για εκείνο είναι ότι θα παραμείνουν στα Windows Phone 9 ως επιλογή.

    Τέλος, σημείωσε ότι η Microsoft προτίθεται να μη χρεώνει τους κατασκευαστές για την άδεια χρήσης του λειτουργικού της για smartphones και tablets, εκτός από τις εκδόσεις Pro των Windows, κάτι που συμφωνεί με μία φήμη που κυκλοφόρησε πρόσφατα, σύμφωνα με την οποία στην αμερικανική εταιρεία εξετάζουν μία τέτοια σκέψη.

    Windows Phone 9 Rumors

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles