11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Winter Soldier, Falcon, Wanda, Vision και Loki στο πρώτο teaser νέων σειρών της Marvel!

    Στις διαφημίσεις του ημιχρόνου του Super Bowl 2020 προβλήθηκε το πρώτο teaser trailer για τις επερχόμενες σειρές του Marvel Cinematic Universe (MCU): Falcon and the Winter Soldier, WandaVision και Loki. Οι φανς του franchise ζητοκραύγαζαν για το νέο υλικό. Μαζί τους, ενθουσιαστήκαμε και εμείς όταν είδαμε το teaser. Ακολουθεί μία αναλυτική καταγραφή του τι μάθαμε από το νέο spot.

    Αν και έχει διάρκεια μόλις 30 δευτερόλεπτα, τα καρέ του teaser μας έδωσαν πολλές πληροφορίες. Οι σειρές θα προβληθούν στην συνδρομητική πλατφόρμα Disney+ (διαβάστε πληροφορίες για όλες τις σειρές που θα δούμε στο Disney+ το 2020 εδώ).

    Falcon and the Winter Soldier

    Στο Falcon and the Winter Soldier τα γεγονότα διαδραμματίζονται χρονικά από το τέλος του Avengers: Endgame, όπου ο Falcon, Sam Wilson, αναλαμβάνει τον ρόλο του Captain America. Στο teaser βλέπουμε τον Falcon να σηκώνει την ασπίδα του Captain America, ενώ ο Winter Soldier, Bucky Barnes, αντιμετωπίζει τον Helmut Zemo, τον εχθρό του από το Captain America: Civil War.

    Ο Zemo είναι αυτός που χρησιμοποίησε τον Winter Soldier για να στρέψει τους Avengers εναντίον του και να δημιουργήσει ένα καθεστώς «εμφυλίου πολέμου» μεταξύ τους.

    teaser marvel

    teaser marvel

    WandaVision – Η σειρά για την Scarlet Witch και τον Vision 

    Στο WandaVision, η Wanda Maximoff (Scarlet Witch) και ο Vision βρίσκονται μέσα σε ένα σπίτι σε κάτι που μοιάζει με προσομοίωση. Τους βλέπουμε σε διάφορες καταστάσεις. π.χ. να μοιάζουν με ζευγάρι της δεκαετίας του 1950. Καθώς ο Vision μετά το Avengers: Infinity War είναι πλέον νεκρός, λογικά η σειρά θα λαμβάνει χρόνο μεταξύ των ταινιών Avengers: Age of Ultron και Avengers: Infinity War. Σε ένα στιγμιότυπο, η Wanda φοράει την εμβληματική κόκκινη στολή της από τα κόμικς.

    teaser marvel

    teaser marvel

    Η σειρά “Loki” για τον αγαπημένο κακό

    Στο Avengers: Infinity War είδαμε τον Loki να πεθαίνει από τα χέρια του Thanos. Στο Avengers: Endgame όμως, δημιουργείται ένα παράλληλο σύμπαν όπου ο Loki συνεχίζει να ζει και μπλέκει σε νέες περιπέτειες. Αυτό συμβαίνει επειδή πέφτει από τον Tony Stark το Space Stone και φτάνει στα χέρια του Loki.

    Στο teaser για την σειρά “Loki” βλέπουμε και τον ομώνυμο ήρωα να κρατείται σε κάποια φυλακή και να λέει χαμογελαστός «θα κάψω συθέμελα αυτό το μέρος». Επιβεβαιώνεται η επιστροφή του Tom Hiddleston στον ρόλο.

    teaser marvel

    Το teaser τελειώνει με την έκφραση «το σύμπαν διευρύνεται» αναφερόμενο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel που έσπασε τα ταμεία. Το Falcon and the Winter Soldier αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2020, το WandaVision σύμφωνα με πληροφορίες θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2020 (ένα χρόνο νωρίτερα από το αρχικό πλάνο ενώ το Loki θα δούμε στην μικρή οθόνη κάπου στο 2021.

    Επίσημες ανακοινώσεις για τις ημερομηνίες κυκλοφορίες αναμένεται να γίνουν σύντομα.

    Δείτε το teaser των νέων σειρών της Marvel στο Disney+ στο βίντεο που ακολουθεί 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles