20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Wolf of Wall Street… Tο νούμερο 1 movie-torrent download για το 2014!

    To Wolf of Wall Street ήταν αδιαμφισβήτητα μία από τις καλύτερες κινηματογραφικές παραγωγές της χρονιάς που σε λίγο θα περάσει στο παρελθόν. Με τον εξαιρετικό Leonardo DiCaprio να παραδίδει ένα ακόμη ρεσιτάλ ερμηνείας, το γεμάτο ίντριγκα, διαφθορά και απληστία δημιούργημα του πολυβραβευμένου Martin Scorsese αγαπήθηκε από τους fans του καλού κινηματογράφου, οι οποίοι έσπευσαν να το παρακολουθήσουν στις κινηματογραφικές αίθουσες.

    Wolf of Wall Street

    Ωστόσο, υπήρξαν και αρκετοί, οι οποίοι προτίμησαν να παρακολουθήσουν το πολυβραβευμένο Wolf of Wall Street, ακολουθώντας τον… εύκολο δρόμο των torrent downloads! Σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα της Excipio, η οποία ειδικεύεται στην ανίχνευση των δεδομένων που διανέμονται πειρατικά μέσω του Internet, το Wolf of Wall Street κατέβηκε παραπάνω από 30 εκατομμύρια φορές από τους χρήστες των torrents. Το δεύτερο movie-based torrent που προτίμησαν οι Internet users ήταν η ταινία κινουμένων σχεδίων Frozen, το οποίο κατέβηκε γύρω στα 29.9 εκατ. downloads, ενώ ακολουθήθηκε από το RoboCop με μερικές χιλιάδες downloads λιγότερα. Άλλες γνωστές κινηματογραφικές παραγωγές που έβαλαν φωτιά στους Torrent clients για το 2014 ήταν τα Gravity, Hobbit: The Desolation of Smaug, Thor: The Dark World, Captain America: The Winter Soldier και 300: Rise of an Empire. Όσον αφορά, την τηλεοπτική σειρά που κατέβηκε τις περισσότερες φορές από τους λάτρεις των torrents ήταν (λογικό και αναμενόμενο) το Game of Thrones.

    Σίγουρα, οι υπεύθυνοι των κινηματογραφικών studio δεν θα είναι και τόσο ευτυχισμένοι με τα παραπάνω στοιχεία, καθώς το παράνομο downloading εξακολουθεί και βρίσκεται σε ανοδική πορεία…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles