15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Wolt: Ανέπαφο delivery και άλλες ενέργειες για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού

    Ο κορωνοϊός έχει προκαλέσει μεγάλο βαθμό ανησυχίας σε όλη την υφήλιο. Η Wolt, η εταιρεία που αναλαμβάνει να σας φέρει σπίτι σας delivery από δημοφιλή μαγαζιά, παρακολουθεί στενά την κατάσταση καθώς και όλα τα μέτρα και τις συμβουλές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των τοπικών φορέων.

    Ποιες ενέργειες έχει αναλάβει η Wolt για να αποφύγει την εξάπλωση του κορωνοϊού;

    Προσθήκη της λειτουργίας «Παράδοσης Χωρίς Επαφή / No Contact Delivery» στην εφαρμογή της Wolt, καθιστώντας δυνατή την παράδοση φαγητού στην πόρτα ή την είσοδο της κατοικίας. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες (στην εφαρμογή και στο www.wolt.com) ξεκινώντας από τηνΠέμπτη 12 Μαρτίου.

    • Παρακαλώ ενημέρωσε την iOS και Android εφαρμογή σου έτσι ώστε να μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία αυτή μόλις είναι διαθέσιμη.
    • Μπορείς να βρεις την επιλογή για «Παράδοσης Χωρίς Επαφή / No Contact Delivery» στην οθόνη του checkout, ακριβώς μετά τις πληροφορίες παράδοσης.
    Έχουν ενημερωθεί όλοι οι συνεργάτες συνεργάτες-διανομείς σχετικά με τις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και άλλους από τον κορωνοϊό.

    Οι συστάσεις προς τους συνεργάτες-διανομείς περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

    • Να είναι τα χέρια τους καθαρά είτε πλένοντάς τα καλά και συχνά είτε με την χρήση αντισηπτικού.
    • Ελαχιστοποιώντας την ανθρώπινη επαφή στα εστιατόρια και με τους πελάτες.
    • Συχνός καθαρισμός του εξοπλισμού τους.
    • Να παραμείνουν σπίτι ή να ζητήσουν ιατρική φροντίδα εάν παρουσιάσουν αναπνευστικά ή συμπτώματα γρίπης ή εάν ανεβάσουν πυρετό (πάνω από 37.8 C). O Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προτρέπει τους ανθρώπους να μείνουν σπίτι τους για 24 ώρες μετά την εξασθένηση των συμπτωμάτων και χωρίς την χρήση αντιπυρετικών ή άλλων φαρμάκων.
    • Εάν κάποιος φτερνίζεται ή βήχει πρέπει να χρησιμοποιεί χαρτομάντηλο μίας χρήσης ή να φτερνίζεται και να βήχει στην εσωτερική πλευρά του αγκώνα.
    • Να ακολουθούν κάθε οδηγία των τοπικών αρχών.
    • Να δημιουργηθεί περιοχή παραλαβής έτσι ώστε να μπορεί ο διανομέας εύκολα να πάρει το φαγητό χωρίς ανθρώπινη επαφή
    Συνεχίζονται να ελέγχονται όλες οι προτάσεις και τα μέτρα ασφαλείας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
    Πρέπει να υπογραμμιστεί πως σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή αρχή για την Ασφάλεια Τροφίμων δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν πως ο κορωνοϊός μπορεί να μεταδοθεί μέσω του φαγητού.

    Οι πελάτες παρακαλούνται θερμά

    • Μόλις η λειτουργία «Παράδοσης Χωρίς Επαφή / No Contact Delivery» είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή, σκεφτείτε να την χρησιμοποιήσετε.
    • Να πλένετε πολύ καλά τα χέρια σας με σαπούνι και ζεστό νερό τουλάχιστον για 30 δευτερόλεπτα πριν και μετά την παραλαβή του φαγητού σας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles