21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    30χρονη πέθανε επειδή έπινε πολλή Coca Cola

    Ιατροδικαστής στις ΗΠΑ (πού αλλού;) αποφάνθηκε στην επίσημη αναφορά του πως ο λόγος που η 30χρονη Natasha Harris πέθανε τον Φεβρουάριο του 2010, ήταν η κατανάλωση Coca Cola. Και μη φανταστείτε κατανάλωση σαν αυτή με την οποία κάνουν παρατήρηση οι μαμάδες στα 12χρονα. Μιλάμε για κατανάλωση 6 μπουκαλιών του 1,5 λίτρου ή 24 κουτιών ημερησίως!!!

    Στο πόρισμά του ο ιατροδικαστής αναφέρει:

    Βλέπω πως, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αν δεν κατανάλωνε τόσο μεγάλες ποσότητες αναψυκτικού, η Natasha Harris δεν θα πέθαινε σε τέτοια ηλικία και με τέτοιο τρόπο».

    «Η συνήθειά της (να πίνει τεράστιες ποσότητες Coca Cola) ήταν ένας σημαντικός παράγοντες που συνέβαλε στην ανάπτυξη ανισορροπιών στον μεταβολισμό που προκάλεσαν την αρρυθμία

    H 30χρονη είχε επίσης το συκώτι της σε άθλια κατάσταση, αν και δεν κατανάλωνε αλκοόλ. Το κατέστρεψαν τα λιπαρά από την κατανάλωση σακχάρων και τα χαμηλά επίπεδα ποτάσιου στο αίμα της.

    Η Coca Cola απαντά:

    Είμαστε απογοητευμένοι που ο ιατροδικαστής επέλεξε να εστιάσει στον συνδυασμό υπερβολικής κατανάλωσης Coca-Cola από την κα Harris, μαζί με άλλους παράγοντες υγείας και καθημερινότητας, ως την πιθανή αιτία θανάτου της. Αυτό είναι αντίθετο με τα στοιχεία με τα οποία θα συμφωνούσαν οι ειδικοί ως τις περισσότερο πιθανές αιτίες θανάτου».

    Δεν ξέρουμε τι λέει ο ιατροδικαστής, αλλά ακόμα και 8 λίτρα χαμόμηλο να έπινε η συγκεκριμένη γυναίκα την ημέρα, πάλι θα είχε πάθει χαμομηλίαση ή κάτι τέτοιο. Άκου κει 24 κουτάκια Coca Cola την ημέρα… Ζωή και μυαλό σε μας τους υπόλοιπους.

    Πηγή: Gizmodo, The Huffington Post

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles