14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    World of Warcraft – Legion Companion: ελέγξτε το παιχνίδι από το κινητό!

    Η Blizzard κυκλοφόρησε την δεύτερη εφαρμογή για το World of Warcraft, ώστε να βοηθήσει τους παίχτες να απολαμβάνουν το  παιχνίδι τους όπου κι αν βρίσκονται. Το World of Warcraft: Legion Companion δίνει πρόσβαση σε αρκετές χρήσιμες δυνατότητες σχετικά με το τελευταίο expansion του παιχνιδιού. Βασικά, ο λόγος ύπαρξης αυτής της εφαρμογής είναι να επιτρέπει στους παίχτες να φροντίζουν τα δευτερεύοντα tasks τους από το κινητό, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν σε πιο ενδιαφέροντα από την στιγμή που θα κάτσουν μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή για να παίξουν.

    sdsd

    Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αλληλεπιδράσει με αρκετά στοιχεία από το Order Hall, μια βάση επιχειρήσεων με links που οδηγούν στην ιστορία του Legion. Οι παίχτες μπορούν να κάνουν αναβαθμίσεις στο δικό τους Order Hall, να δουν παλιότερες, αλλά και νέες προσθήκες. Δίνεται επίσης επιπλέον έλεγχος πάνω στους ακολούθους σας που έχετε ήδη συγκεντρώσει. Η εφαρμογή επιτρέπει στους παίχτες την αλλαγή του εξοπλισμού που έχει δοθεί στους ακολούθους, την αποστολή πρωταθλητών και στρατευμάτων σε συγκεκριμένες αποστολές, και την ολοκλήρωση αυτών των αποστολών απευθείας από την εφαρμογή – θα λάβεις τα βραβεία την επόμενη φορά που θα συνδεθείς στον λογαριασμό σου από τον υπολογιστή.

    Οι παίχτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για να εξερευνήσουν τα World Quests, τα οποία εμφανίστηκαν στο  Legion είναι ορατά μόνο για τους παίχτες σε υψηλό επίπεδο.

    Η εφαρμογή Legion Companion δεν είναι η πρώτη World of Warcraft εφαρμογή που λανσάρει η Blizzard. Η εφαρμογή Mobile Armory επιτρέπει στους παίχτες την παρακολούθηση των χαρακτήρων, των στατιστικών και των δημοπρασιών, και πρόσφατα αναβαθμίστηκε στην έκδοση 7.0.

    Η εφαρμογή World of Warcraft: Legion Companion είναι διαθέσιμη για iOS και Android συσκευές. Ενεργή συνδρομή στο World of Warcraft, πρόσβαση στο Legion expansion και υψηλό επίπεδο χαρακτήρα είναι οι απαιτήσεις για την λειτουργία της εφαρμογής.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles