22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το πιο λεπτό προφυλακτικό στον κόσμο έχει πάχος 0,01 χιλιοστά

    Το μέσο πάχος μίας ανθρώπινης τρίχας είναι 0,06 χιλιοστά. Κι όμως το πιο λεπτό προφυλακτικό στον κόσμο φτάνει μόλις τα 0,01 χιλιοστά πάχους! Το δημιούργησαν οι Ιάπωνες, μετά από δέκα χρόνια ερευνών, ώστε να καλύπτει τις προδιαγραφές που απαιτούνται για να είναι λειτουργικό και… σωτήριο, διατηρώντας ταυτόχρονα την απόλαυση σε υψηλά επίπεδα.

    Sagami-condoms

    Όπως διαβάζουμε, η κατασκευάστρια Sagami Rubber Industries υπέβαλε πάνω από 20.000 προφυλακτικά σε δοκιμασίες (διαρροές …νερού, εκρήξεις, δοκιμές αντοχής και άλλα χαριτωμένα), ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει στο τέλος ένα όσο το δυνατόν καλύτερο προϊόν με το μικρότερο δυνατό πάχος.

    Η Sagami είναι η νο1 κατασκευάστρια προφυλακτικών στην Ιαπωνία και μία από τις πρώτες στον κόσμο που κατασκεύσασε χρωματιστά προφυλακτικά. Και αν νομίζετε ότι θα σταματήσει στο πάχος του 0,01 χιλιοστού, κάνετε λάθος, καθώς, όπως αναφέρει ερευνητής της, οι προσπάθειες συνεχίζονται ώστε να δημιουργηθεί το προφυλακτικό των 0,009 ή των 0,008 χιλιοστών.

    Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ίσως για ένα επιτυχημένο νέο προφυλακτικό δεν απαιτείται απαραίτητα ρεκόρ λεπτότητας, αλλά σωστή χρήση των υλικών κατασκευής, μαζί με άλλα πλεονεκτήματα που σχετίζονται με το συνδυασμό ασφάλειας και απόλαυσης. Έτσι, τελικά οι λύσεις του “προφυλακτικού της επόμενης γενιάς”, όπως η πρόταση από γραφένιο που χρηματοδοτεί το Ίδρυμα Gates, μπορεί να είναι περισσότερο ενδιαφέρουσες…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles