21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Woz U: Ο Steve Wozniak μόλις δημιούργησε το δικό του online πανεπιστήμιο

    Ο συνιδρυτής της Apple, Steve Wozniak, μόλις δημιούργησε το δικό του online πανεπιστήμιο, με στόχο να βοηθήσει όλους εκείνους που θέλουν να εισέλθουν στη βιομηχανία της τεχνολογίας.

    steve-wozniak-woz-u

    Το Woz U, ένα νέο ψηφιακό ινστιτούτο σχεδιασμένο ειδικά για όσους επιθυμούν μία καριέρα στην tech industry, είναι λοιπόν γεγονός.

    “Έχουμε στόχο την εκπαίδευση ανθρώπων σε προσφερόμενες ψηφιακές δεξιότητες χωρίς να τους εγκαταλείπουμε απλά στις εποχές του χρέους”, ανέφερε o Wozniak σε μία δήλωσή του.

    “Οι άνθρωποι συχνά φοβούνται να επιλέξουν μία καριέρα που θα έχει ως βάση την τεχνολογία επειδή νομίζουν ότι δεν μπορούν να το κάνουν, ξέρω ότι μπορούν και θέλω να τους δείξω πώς”.

    Προς το παρόν, το Woz U διαθέτει μόνο online προγράμματα που απευθύνονται σε software developers και computer support specialists, ωστόσο θα προστεθούν επιπλέον προγράμματα για την επιστήμη των υπολογιστών, τις mobile εφαρμογές και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, μέσα στην επόμενη χρονιά. Επιπλέον, στα σχέδια της Woz U είναι η δημιουργία φυσικών εγκαταστάσεων πανεπιστημίων σε περισσότερες από 30 πόλεις στον κόσμο.

    Το ινστιτούτο προσφέρει ακόμη το Woz U Education το οποίο αφορά σχολεία K-12 με steam programs, το Woz U Enterprise που βοηθάει τις επιχειρήσεις να στρατολογούν και να επανεκπαιδεύουν υπαλλήλους σε νέες τεχνολογίες και το Woz U Accelerator ένα πρόγραμμα 12 με 16 μηνών που ξεκινάει το 2019 και έχει ως στόχο την ανάδειξη και την εκπαίδευση ταλέντων.

    Διαθέσιμη είναι επίσης μια εφαρμογή για κινητά που θα βοηθήσει τους υποψήφιους μαθητές του Woz να καταλάβουν ποια τεχνολογική διαδρομή τους ταιριάζει καλύτερα.

    “Όλη μου τη ζωή έχω εργαστεί για να οικοδομήσω, να αναπτύξω και να δημιουργήσω έναν καλύτερο κόσμο μέσω της τεχνολογίας και πάντα σεβόμουν την εκπαίδευση”, σημείωσε ο Wozniak. “Τώρα είναι η εποχή για το Woz U και αυτή είναι μόνο η αρχή“.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles