24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Adobe διαθέτει το Photoshop Express για Windows Phone 8!

    Κάλλιο αργά παρά ποτέ… Η Adobe φρόντιζε αρκετά έως τώρα τους χρήστες Android και iOS και μόλις ρίχνει το βλέμμα της και στους κατόχους Windows Phone, διαθέτοντας το Photoshop Express για WP8(.1) devices. Πρόκειται για μία δωρεάν εφαρμογή, που λειτουργεί σε συσκευές με RAM από 512MB και πάνω, και μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.

    Adobe Photoshop Express Windows Phone 8

    Το Adobe Photoshop Express διαθέτει αρκετά εργαλεία επεξεργασίας που σας βρείτε χρήσιμα στο κινητό σας (crop, rotate κ.ά) καθώς φυσικά και δυνατότητες να αλλάξετε την έκθεση, τη φωτεινότητα, τα επίπεδα σκιάς, την αντίθεση και άλλα στοιχεία μίας φωτογραφίας. Διαθέτει και μία Auto-Fix επιλογή για ακόμη περισσότερη ευκολία, ενώ το “παρών” δίνουν και 20 φίλτρα για “Instagram-like” στιγμές.

    Σας δίνεται η δυνατότητα να μοιραστείτε τη φωτογραφία που “πειράξατε” μέσω Facebook, SMS και email, ενώ, αξίζει να σημειώσουμε τέλος, πως το Photoshop Express για Windows Phone διαθέτει και extra χαρακτηριστικά που μπορείτε να “ξεκλειδώσετε” με κάποιο αντίτιμο. Όπως και να έχει, μία πρόταση καλοδεχούμενη για τους κατόχους WP8 στο κομμάτι του image editing από το κινητό τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles