19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    WW1984: H Αμαζόνα επέστρεψε! Δείτε το φανταστικό 2ο trailer της Wonder Woman!

    To sequel της Wonder Woman ανήκει στα πιο αναμενόμενα films της φετινής (ταλαιπωρημένης) κινηματογραφικής χρονιάς και αναμφίβολα όλοι οι fans των superheroes της DC περιμένουν με ανυπομονησία τη νέα ταινία της Gal Gadot, η οποία θα προβληθεί στις αρχές Οκτωβρίου (καιρού θέλοντος και COVID-19 επιτρέποντος). Για να μας γλυκάνει λίγο την αναμονή, η Warner στο πλαίσιο του DC Fandome κυκλοφόρησε ένα 2ο trailer για το WW1984, το οποίο είναι βέβαιο ότι λειτουργεί ως το καλύτερο ορεκτικό πριν από το κυρίως πιάτο.

    Το νέο trailer της Wonder Woman δεν θα μπορούσε παρά να είναι γεμάτο από τρομερές σκηνές δράσης, αλλά και ματιές στους εχθρούς της Diana, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει την Cheetah (Kristen Wiig) και Max Lord (Pedro Pascal). Όπως ήδη γνωρίζουμε η Diana θα συναντήσει ξανά τον αγαπημένο της Steve Trevor (Chris Pine) και απομένει να δούμε τη ταινία για να μας λυθεί το μυστήριο για το πώς θα συμβεί αυτό, μιας και στην πρώτη ταινία είχε χάσει τη ζωή του. Τη σκηνοθετική κλακέτα κρατάει ξανά η Patty Jenkins και όπως ήδη γνωρίζουμε η νέα ταινία της Wonder Woman θα είναι γεμάτη από 80s vibes, καθώς θα διαδραματίζεται στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου και της… disco. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε για μια ακόμη φορά την εκπληκτική Wonder Woman…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles