13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    The X-Files Re-Opened: Ένα χορταστικό featurette για το παρελθόν και το μέλλον της σειράς

    “The truth is out there” και είμαστε σίγουροι πως θέλετε να μάθετε πολλά περισσότερα γι’ αυτή την τηλεοπτική αλήθεια που επιστρέφει σχεδόν μετά από μία δεκαετία και αναμένεται να κάνει όλους τους sci-fi fans να σταθούν μπροστά στην οθόνη και να μην παίρνουν ανάσα από την αγωνία. Το featurette Re-Opened διαρκεί 21 ολόκληρα λεπτά και σ’ αυτό οι ξεχασιάρηδες μπορούν να θυμηθούν τα βασικά του The X-Files αλλά και να μάθουν δύο τρία tips από την καινούργια σεζόν που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 25 Ιανουαρίου και Δευτέρα 26 Ιανουαρίου (πρώτο και δεύτερο επεισόδιο αντίστοιχα).

    X-Files-David-Duchovny

    Είναι ένα behind the scenes ταξίδι με παρόντες όλα τα πρόσωπα κλειδιά της σειράς, David Duchovny, Gillian Anderson, Chris Carter κλπ. με το Fox να παίζει λίγο ακόμα με τον…πόνο των fans προσπαθώντας να φρεσκάρει ακόμα περισσότερο την μνήμη τους αλλά και να τους βάλει στο κλίμα για το πολυαναμενόμενο miniseries.
    Οι εξωγήινοι κάνουν πολλές βόλτες στο κλιπάκι, ο Mulder παλεύει ακόμα να πείσει την Scully πως δεν είμαστε μόνοι στον πλανήτη και καινούργιοι χαρακτήρες όπως ο παρουσιαστής ειδήσεων “συντηρητικού καναλιού” που τον ερμηνεύει ο Joel McHale ή η Annet Mahendru που παίζει την γυναίκα που την έχουν απαγάγει extraterrestrials, μπαίνουν στο πλάνο του ανανεωμένου X-Files.

    https://www.youtube.com/watch?v=UgRUzEdPfHA

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles