15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    X-Men ’97: Ένα sequel όπως ακριβώς το θέλαμε (trailer)

    Μέχρι στιγμής είχαμε πάρει μια μικρή γεύση από τη δράση του X-Men ’97, αλλά το πρώτο χορταστικό video για την επερχόμενη σειρά προσφέρει ακριβώς αυτό που θέλαμε: ένα εμβληματικό τραγούδι και τη Rogue να χτυπάει τα Sentinel με όλη την δύναμή της!

    Πιο αναλυτικά, μετά από τα καλά και τα κακά νέα για το νέο sequel της θρυλικής σειράς X-Men: The Animated Series, η Marvel δημοσίευσε ένα νέο trailer από τη σειρά που παρουσιάζει τον Cyclops να οδηγεί την ομάδα εναντίον του κακού Bolivar Trask – και ενός στρατού από Sentinel ρομπότ που είναι έτοιμα να διασπείρουν μίσος και φόβο στους ήρωές μας.

    Το video είναι σύντομο, γλυκό και πολύ διασκεδαστικό – και βασικά το 90% από ό,τι θα θέλαμε από έναν διάδοχο του X-Men: The Animated Series, συμπυκνωμένο σε 70 δευτερόλεπτα. Υπάρχει πολλή δράση, ειδικά για την Rogue. Υπάρχει ακόμα και ένα ωραίο μικρό στιγμιότυπο για τον Morph, που είναι αποφασισμένος καθώς προετοιμάζεται να πολεμήσει τους εχθρούς που φαίνεται ότι τον σκότωσαν στα πρώτα επεισόδια της αρχικής σειράς.

    Ας δούμε στη συνέχεια το video για το X-Men ’97:

    Σημειώνεται ότι τα τελευταία εικοσιτετράωρα έγινε γνωστό ότι απολύθηκε ξαφνικά από τη Marvel ο βασικός παραγωγός και δημιουργός της σειράς “X-Men ’97”. Ο λόγος δεν έχει γίνει ακόμα κατανοητός, αφού η εταιρεία δεν έχει προχωρήσει σε σχετικές ανακοινώσεις.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles