23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το επικό XCOM: Enemy Within κυκλοφορεί σε tablets και smartphones!

    Η σειρά XCOM θεωρείται από τις πιο ιστορικές στον κόσμο των strategy video games, καθώς από το 1994 που κυκλοφόρησε ο πρώτος τίτλος, εκατοντάδες χιλιάδες gamers έχουν ξοδέψει άπειρες ώρες προσπαθώντας να αποκρούσουν τους εξωγήινους εισβολείς. Το remake του πρώτου XCOM που έκανε την εμφάνιση του το 2012, τα πήγε περίφημα τόσο σε επίπεδο κριτικών όσο και σε αποδοχή από τους gamers. Ακολουθώντας τα βήματα της mobile version του Enemy Unknown, η 2K κυκλοφόρησε και το sequel XCOM: Enemy Within για smartphones και tablets!

    xcom_enemy_within_2b

    Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η mobile έκδοση του XCOM: Enemy Within είναι απόλυτα προσαρμοσμένη έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των touch sensitive συσκευών, προσφέροντας την ίδια εμπειρία παιχνιδιού με τον προκάτοχο του, με πολλές όμως νέες προσθήκες και επιπρόσθετο bonus content. Το νέο περιεχόμενο αφορά σε νέους τύπους στρατιωτών, πρόσθετες special abilities, νέους εχθρούς, φρέσκους χάρτες και αποστολές, αλλά και multiplayer δυνατότητες που αδιαμφισβήτητα θα ενθουσιάσουν τους φίλους των strategy games και τους fans του mobile gaming. To XCOM: Enemy Within πρόκειται για ένα port της PC version και η δουλειά που έχουν κάνει οι developers της Virtuos είναι πραγματικά αξιοζήλευτη, καθώς η φορητή εκδοχή του τίτλου δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα το αντίστοιχο PC game.

    Xcom_Enemy_within_1

    Το Enemy Within είναι συμβατό με συσκευές Amazon Fire, ορισμένα Android smartphones, όπως επίσης τα iPad 3, iPad mini 2 και iPhone 5 και άνω. Το νέο mobile game από το σύμπαν του XCOM κοστίζει 12.99 δολάρια και είναι πραγματικά τεράστιο, καθώς καταλαμβάνει 2.8GB αποθηκευτικού χώρου. Παρόλα αυτά, είμαστε σίγουροι ότι οι fans του mobile gaming θα το λατρέψουν!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles