20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Han Solo spin-off!

    Μετά τα νέα του Star Wars: The Last Jedi, τώρα ήρθε και η ώρα του Han Solo spin-off. Οι σκηνοθέτες Chris Miller και Phil Lord μας ενημέρωσαν μέσω των social media πως οι κάμερες στήθηκαν και ξεκίνησε η παραγωγή ενός ακόμα πολυαναμενόμενου φιλμ από το περίφημο saga που λογικά θα γεννοβολάει project για πολλά χρόνια ακόμα. Ακόμε τίτλο δεν έχουμε παρά μόνο την πρώτη επίσημη φωτογραφία της παραγωγής με το έξυπνο σχόλιο “Han First Shot.”

    Han_Solo_2

    Πρόκειται για ένα tribute στο περίφημο σλόγκαν που έχει τυπωθεί σε αμέτρητα t-shrits και φυσικά αναφέρεται στην κλασική μονομαχία των Han Solo και Greedο με τον πρώτο να πυροβολεί τον δεύτερο κάτω από τραπέζι, μία σκηνή που στην special edition έκδοση του Star Wars στα 90’s είχε αλλάξει με τον Greedo να πυροβολεί εκείνος πρώτος. Επίσης στο tweet του Chris Miller που έκανε τα αποκαλυπτήρια βλέπουμε πως η κλακέτα που κρατάει γράφει Star Wars: Red Cup, ένα καλό αστειάκι αφού είναι μία αναφορά στα διάσημα κόκκινα πλαστικά ποτήρια που τα κατασκευάζει μία εταιρεία με το όνομα… Solo.

    Λίγα πράγματα είναι γνωστά για την ταινία παρά μόνο πως θα παρακολουθήσουμε τις περιπέτειες του Han Solo πριν το κοινό τον γνωρίσει στο Star Wars: Episode IV – A New Hope. Ο Donald Glover θα παίξει τον νεαρό Lando Calrissian ενώ ο Woody Harrelson (μάλλον) θα υποδυθεί τον μέντορά του Alden Ehrenreich που υποδύεται τον Solo. Το Rogue One κυκλοφόρησε Δεκέμβριο του 2016, το Star Wars: The Last Jedi θα βγει στις 15 Δεκεμβρίου του 2017, ε, και το Han Solo φιλμ θα κυκλοφορήσει Δεκέμβριο του 2018 έτσι για να μη χαλάσει η σειρά και η συνήθεια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles