21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ξεκίνησε η παραγωγή του iPhone 7. Σε τρεις versions η συσκευή!

    Σύμφωνα με σημερινό report, ξεκίνησε η παραγωγή του iPhone 7 στις εγκαταστάσεις των εταιρειών που συναρμολογούν τα μοντέλα της Apple, δηλαδή της Pegatron και της Foxconn!

    Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα, κατασκευάζονται τρεις παραλλαγές της συσκευής: δηλαδή (υποθέτουμε) το κλασικό iPhone 7, το iPhone 7 Plus και ίσως ένα ακόμη μοντέλο, το iPhone 7 Pro ή Plus Premium.

    Screen Shot 2016-05-16 at 20.33.55
    Φωτό που διέρρευσαν από το νέο iPhone και απεικονίζουν χρυσή απόχρωση και ένα νέο setup για την κεντρική κάμερα.

    Οι νέες προτάσεις της Apple, σύμφωνα με τις έως τώρα φήμες, θα διαθέτουν edge-to-edge οθόνη που καταλαμβάνει σχεδόν ολόκληρο το μπροστινό μέρος, αισθητήρα Touch-ID ενσωματωμένο στην οθόνη και διπλά εμπρόσθια ηχεία. Άλλες πληροφορίες μιλούν ακόμη και για κυρτή AMOLED οθόνη, ενώ κάποια από τις versions ίσως διαθέτει dual camera setup.

    Φωτό που διέρρευσε και υποθέτουμε ότι μπορεί να απεικονίζει τη συσκευασία του νέου iPhone. Καλά νέα το ότι η χωρητικότητα είναι 64GB. Ελπίζουμε αυτή να είναι η basic του iPhone 7
    Φωτό που διέρρευσε και υποθέτουμε ότι μπορεί να απεικονίζει τη συσκευασία του νέου iPhone. Καλά νέα το ότι η χωρητικότητα είναι 64GB. Ελπίζουμε αυτή να είναι η basic του iPhone 7…

    Το επόμενο διάστημα, οι πληροφορίες θα είναι πολλές, καθώς φαίνεται πως για ακόμη μία χρονιά θα γνωρίσουμε τα νέο κορυφαίο iPhone το φθινόπωρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles