18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Ξεπέρασε το φράγμα των 100 εκ. μηνιαίων χρηστών το Facebook Lite!

    Τον τίτλο της πιο γρήγορα αναπτυσσόμενης εφαρμογής social media για Android κατέκτησε το Facebook Lite πρόσφατα, αφού ξεπέρασε – με ευκολία- το «φράγμα» των 100 εκ. μηνιαίων χρηστών και έχει σταθερά ανοδική πορεία.

    Η εφαρμογή που σχεδιάστηκε αρχικά για αναπτυσσόμενες αγορές με χαμηλές μέσες ταχύτητες πρόσβασης στο Internet και χρήστες με low-mid range smartphones κατάφερε μέσα σε 9 μήνες από την επίσημη παρουσίασή της (τον Ιούνιο του 2015) να ξεπεράσει το συγκεκριμένο όριο και να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής σε χώρες όπως η Βραζιλία, Ινδία, Ινδονησία, Μεξικό και Φιλιππίνες!

    fblite100m

     

    Το Facebook Lite ξεχωρίζει για το περιορισμένο του μέγεθος σαν εφαρμογή (μόλις 1MB download) και την ελάχιστη επίδραση που έχει στη μνήμη του κινητού, ενώ προσφέρει κάθε βασικά χαρακτηριστικά του κανονικού Facebook app, μαζί με νέες προσθήκες όπως video, πολλαπλά uploads φωτογραφιών, pinch-to-zoom σε φωτογραφίες και emojis.

    Η εταιρία του Mark Zuckerberg δεν έχει σχέδια ακόμα για μία αντίστοιχη έκδοση για το iOS, οι developers της όμως ανέλυσαν σε ένα blog post το πως κατάφεραν να συμπιέσουν όλες σχεδόν τις λειτουργίες του Facebook, σε 1MB αρχείου προς download.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles