24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Xiaomi 12 Lite: Επίσημο το νέο Mid-ranger της Xiaomi!

    To Xiaomi 12S ήδη αποτελεί το πιο hot αντικείμενο συζήτησης στις τάξεις των fans της mobile τεχνολογίας και αυτό είναι κάτι απολύτως λογικό από τη στιγμή που η συγκεκριμένη σειρά είναι η πρώτη που στηρίζεται στη συνεργασία ανάμεσα στην κινεζική εταιρεία και στη Leica. Όμως η σειρά Xiaomi 12 δεν σταματάει εκεί, καθώς πρόκειται να εμπλουτιστεί και με άλλα μοντέλα, ακολουθώντας έτσι την «παράδοση» της Xiaomi. Για αυτό και πριν από λίγο παρουσιάστηκε το Xiaomi 12 Lite, μια συσκευή που στοχεύει να κατακτήσει το mid-range κομμάτι της αγοράς.

    Ο «διάδοχος» του 11 Lite 5G NE έρχεται με οθόνη AMOLED στις 6.55 ίντσες, με HDR10+ και υποστήριξη Dolby Vision, ενώ ένα από τα μεγάλα του ατού έχει να κάνει  με τα 120Hz refresh rate και τα 240Hz sampling rate. Στην καρδιά του «κατοικεί» ένα Snapdragon 778 chipset (με τεχνολογία κατασκευής στα 6nm), το οποίο συνοδεύεται από 6 / 8GB RAM και 128 ή 256GB αποθηκευτικού χώρου. Σε ότι έχει να κάνει με το camera setup της συσκευής, εδώ η Xiaomi έχει προτιμήσει μια main camera των 108MP (Samsung HM2 sensor) και μαζί υπάρχει μια κάμερα στα 8MP ultrawide και 2MP macro. Η punch hole selfie cam αποδεικνύεται αρκετά δυνατή, προσφέροντας ανάλυση στα 32MP (Samsung GD2 sensor) και έρχεται «εξοπλισμένη» με αρκετά software-based features που θα απογειώσουν τις selfie φωτογραφήσεις σας.

    Επιπλέον, το Xiaomi 12 Lite διαθέτει μπαταρία με αυτονομία στα 4.300mAh (67W fast charging), ενώ το OS του είναι το Android 12 μαζί με το MIUI 13. Το Xiaomi 12 Lite κυκλοφορεί σε τρεις χρωματικές επιλογές (μαύρο, ροζ και πράσινο) και η τιμή του κυμαίνεται (ανάλογα με την έκδοση) από τα 400$ εώς τα 500$.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles