20.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Xiaomi 14: Έρχεται η παγκόσμια πρεμιέρα του στο MWC της Βαρκελώνης στις 25/02!

    Αργότερα αυτόν τον μήνα, η Xiaomi αναμένεται να φέρει τα smartphone της σειράς Xiaomi 14 εκτός Κίνας και πιο συγκεκριμένα το παγκόσμιο ντεμπούτο της σειράς θα γίνει λίγο πριν από το MWC που ξεκινά την αμέσως επόμενη ημέρα. Με βάση τα όσα έχουν διαρρεύσει δεν αποκλείεται να γνωρίσουμε το ντεμπούτο του πολυαναμενόμενου Xiaomi 14 Ultra.

    Το εν λόγω teaser αναφέρει χαρακτηριστικά ότι θα δούμε το Xiaomi 14 Ultra μαζί με το Xiaomi 14. Δυστυχώς όμως εάν ανήκατε στους Xiaomi fans που περίμεναν το 14 Pro, πολλά είναι τα δημοσιεύματα, τα οποία δυστυχώς αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να βγει εκτός Κίνας.

    Η σελίδα προορισμού στον επίσημο ιστότοπο της Xiaomi περιγράφει τη νέα ναυαρχίδα ως μια συσκευή που φέρει “μια νέα γενιά οπτικών Leica, η οποία φτάνει σε νέα ύψη”. Το παραπάνω πιθανότατα αναφέρεται στο φημολογούμενο ευρύτερο μεταβλητό διάφραγμα στην κύρια κάμερα του 14 Ultra. Το Xiaomi 14 Ultra αναμένεται να διαθέτει τέσσερις κάμερες 50MP με κύριο αισθητήρα Sony LYT-900 εξοπλισμένο με ταχύτερο μεταβλητό διάφραγμα f/1.6-f/4.0, σε σύγκριση με τον αισθητήρα του Xiaomi 13 Ultra f/1.9 – f/4.0. Στη σειρά Xiaomi 14 αναμένεται επίσης να προστεθεί το Xiaomi Pad 7, ένα νεότερο Android tablet.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles