15.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Xiaomi 14… Καταφτάνει (επίσημα) στην Κίνα στις 26 Οκτωβρίου!

    Μπορεί πρόσφατα στην Ευρώπη να γνωρίσαμε το εξαιρετικό Xiaomi 13T, παρόλα αυτά στην πατρίδα του κολοσσού της τεχνολογίας, όλα περιστρέφονται γύρω από την αποκάλυψη του Xiaomi 14! Όπως έγινε γνωστό, η νέα ναυαρχίδα πρόκειται να κάνει επίσημα την εμφάνιση της στις 26 Οκτωβρίου για την αγορά της Κίνας, με την Xiaomi να ανακοινώνει δύο διαφορετικές versions του Xiaomi 14 (core μοντέλο και pro) σε ένα μοναδικό event.

    Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουμε μέχρι στιγμής στη διάθεση μας, η νέα ναυαρχίδα της Xiaomi θα διαθέτει Snapdragon 8 Gen 3, κάμερες με την ειδική φροντίδα της Leica, ενώ παράλληλα θα είναι τα πρώτα smartphones της Xiaomi που θα ενσωματώνουν το HyperOS, το οποίο ως γνωστόν θα αποτελέσει τον συνεχιστή του MIUI. Εκτός από τα παραπάνω, οι διαρροές κάνουν λόγο ότι θα προκύψει ένα Ultra μοντέλο μετά από μερικούς μήνες και ότι το core μοντέλο θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 90W, ενώ το Pro στα 120W, ενώ ακούγεται ότι από άποψη μνήμης το Pro μοντέλο θα διαθέτει 16GB RAM και επιλογή για ένα 1TB αποθηκευτικού χώρου. Σε ότι έχει να κάνει με το global launch του Xiaomi 14, ο υπόλοιπος κόσμος (εκτός Κίνας) θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι τις αρχές του 2024.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles