25.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Xiaomi 14: Πουλάει σαν τρελό στην Κίνα! Περισσότερα από 1.45 εκατ. πουλήθηκαν σε 10 μέρες!

    Το Xiaomi 14 έχει κάνει εδώ και μερικές ημέρες το ντεμπούτο στην Κίνα και πραγματικά οι υπεύθυνοι του κινεζικού κολοσσού της τεχνολογίας κυριολεκτικά δεν… προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα, καθώς η συσκευή κυριολεκτικά… ξεπουλάει! Ενδεικτικό είναι ότι σύμφωνα με ένα report του Wall Street Insights, η Xiaomi πούλησε παραπάνω από 1.45 εκατομμύρια smartphones μέσα σε μόλις 10 ημέρες από το release του!

    Το εν λόγω report αναφέρει ότι το παραπάνω ρεκόρ πωλήσεων συνέβη για το χρονικό διάστημα από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, με το Xiaomi 14 να αποτελεί το premium high-end smartphone με το ταχύτερο ρεκόρ πωλήσεων στην ιστορία της Xiaomi! Αξίζει δε να σημειωθεί πως για την πρώτη εβδομάδα που είχαμε το release της νέας ναυαρχίδας, η Xiaomi κατάφερε να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση των κατασκευαστριών στην κινεζική αγορά, με την Huawei και την Honor να την ακολουθούν στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

    Τα Xiaomi 14 αποτελούν τα πρώτα smartphones της εταιρείας που «φοράνε» το Snapdragon 8 Gen 3 chipset, ενώ όλοι συμφωνούν ότι ένα από τα μεγάλα τους ατού είναι η ύπαρξη του HyperOS, του νέου λειτουργικού και συνεχιστή του MIUI, το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και καλύτερη διασύνδεση με περισσότερες συσκευές. Το Xiaomi 14 ξεκινάει από τα 550$, διαθέτει οθόνη OLED στις 6.36 ίντσες, τρεις κάμερες στα 50MP και 90W fast charging, ενώ το μεγάλο «Pro» αδελφάκι του κοστίζει γύρω στα 700$ και έρχεται με μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερη ανάλυση και ακόμη πιο γρήγορη φόρτιση, παίζοντας στα 120W.

    Υπολογίζουμε ότι θα γίνει διαθέσιμο στις αρχές του νέου έτους και στις ευρωπαϊκές αγορές.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles