25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Xiaomi & Info Quest Technologies: Επισκεφθήκαμε το πρώτο Authorized Mi Store στην Ελλάδα (photos & video)

    Οι fans της Xiaomi το περίμεναν με αγωνία στη χώρα μας και να, που είναι γεγονός! Από σήμερα το πρωί, Πέμπτη 27 Ιουλίου, άνοιξε στο Golden Hall το πρώτο Authorized Mi Store στην Ελλάδα! Είναι μάλιστα ένα από τα πρώτα καταστήματα Mi Official Reseller της Xiaomi σε ολόκληρη την Ευρώπη και αυτό μας φέρνει πολύ μεγάλη χαρά.

    ELD_5919

    Βρεθήκαμε στο Mi Store από το πρώτο δευτερόλεπτο που άνοιξε και έχουμε για εσάς πλούσιο φωτογραφικό υλικό με τις πρώτες εντυπώσεις μας.

    IMG_9671

    ELD_5934

    IMG_9677

    ELD_6036

    ELD_6084

    ELD_6007

    ELD_5973

    To Mi Store λειτουργεί τόσο ως κατάστημα λιανικής, όσο και ως εκθεσιακός χώρος για προϊόντα Xiaomi, τα οποία θα είναι διαθέσιμα προς πώληση το άμεσο προσεχές διάστημα – έτσι εκτός από smartphones, ακουστικά, θήκες, fitness trackers & ζυγαριές, Bluetooth ηχεία, Power Banks & Rooters, που ο πελάτης θα μπορεί να αγοράσει, θα γνωρίσει και πολλά έξυπνα, εντυπωσιακά προϊόντα Xiaomi, όπως τηλεοράσεις, πατίνια, ποδήλατα και drones, αλλά και φίλτρα νερού, ατμομάγειρες ρυζιού και Air Purifiers.

    ELD_5936

    ELD_5949

    ELD_5968

    IMG_9615

    ELD_5985

    Να σημειώσουμε ότι το κατάστημα θα λειτουργεί πιλοτικά τον Αύγουστο, με στόχο να είναι σε πλήρη ετοιμότητα το φθινόπωρο, που θα γίνει και το επίσημο opening.

    Η ομάδα του Mi Store στο φακό του digitallife.gr
    Η ομάδα του Mi Store στο φακό του digitallife.gr

    Το κατάστημα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής της Info Quest Technologies για δυναμική ανάπτυξη στον τομέα του Mobility / Internet of Things. Αποτελεί συνέχεια της επένδυσή της στη συνεργασία με τη Xiaomi και η εταιρεία ελπίζει να αποτελέσει και την απαρχή ενός νέου δυναμικού και επιτυχημένου καναλιού λιανικής πώλησης για τον Όμιλο Quest.

    ELD_6092

    Επισκεφθείτε το mi Store web page στο www.mistore-greece.gr και το FB Page @mistoregreece

    Δείτε εδώ το video που ετοιμάσαμε για το πρώτο Authorized Mi Store στην Ελλάδα στο Golden Hall

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles