23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Xiaomi Mi Band 5: Πως το καλό γίνεται καλύτερο!

    Μετά από αρκετή αναμονή ανακοινώθηκαν κυκλοφόρησε επίσημα στην Κίνα το Xiaomi Mi Band 5 με ενσωματωμένο τσιπάκι NFC για πραγματοποίηση micropayments. Οι διαρροές που ήθελαν τη συσκευή με μεγαλύτερη οθόνη επιβεβαιώθηκαν και έτσι στον καρπό το χρήστη μπορεί να φιγουράρει μία πανέμορφη AMOLED αφής 1,2 ιντσών. Βέβαια, λόγω του διαφορετικού μεγέθους δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε τα λουράκια από το προηγούμενο μοντέλο. Μπορείτε όμως να επιλέξετε ένα από τα τέσσερα διαφορετικά χρώματα (κίτρινο, κόκκινο, πράσινο, μαύρο). Αν εξαιρέσουμε την οθόνη αισθητικά η συσκευή δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τοο Mi Band 4 αλλά τη διαφορά την κάνουν το πλούσιο περιεχόμενο και η μαγνητική φόρτιση, γεγονός που προσφέρει μεγάλη ευκολία στη φόρτιση.

    Όσον αφορά το περιεχόμενο υποστηρίζει 11 διαφορετικούς τρόπους άθλησης μεταξύ των οποίων κολύμβηση, γιόγκα και κωπηλασία, ενώ η νέα λειτουργία PAI (Personal Activity Intelligence) συσχετίζει τη σωματική δραστηριότητα του χρήστη με την ευεξία. Βελτιώσεις έχουν γίνει και στην παρακολούθηση του ύπνου όπου εκτός από τον βαθύ και τον ελαφρύ ύπνο έχουν προστεθεί πλέον και οι φάσεις REM.O αισθητήρας για τους καρδιακούς παλμούς είναι νέος και ιδιαίτερα αξιόπιστος ενώ οι γυναίκες που το φορούν μπορούν να παρακολουθούν και τον εμμηνορροϊκό κύκλο τους.

    Τέλος, με το Mi Band 5 μπορείτε να τηλεχειριστείτε την κάμερα του κινητού από απόσταση (απλά πατάτε την οθόνη και βγαίνει η φωτογραφία). Η μπαταρία είναι 125mAh και προσφέρει αυτονομία μέχρι 2 εβδομάδες. Για την ώρα η συσκευή έχει κυκλοφορήσει στην Κινεζική αγορά, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι τον επόμενο μήνα θα βρίσκεται και στα ράφια των ευρωπαικών καταστημάτων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles