24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Xiaomi ετοιμάζει το MI3 σε δύο εκδόσεις, με Tegra 4 και Snapdragon 800

    Πρόσφατα, η Κινέζικη Xiaomi που ελπίζουμε να δραστηριοποιηθεί και στην Ευρώπη ανακοίνωσε το MI2S, το οποίο διαθέτει αρκετά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και δυνατότητες για το κόστος του.

    Η εταιρεία, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το εσωτερικό της, θα ανακοινώσει και το κορυφαίο MI3, το οποίο θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις, μία με το Nvidia Tegra 4 SoC και μία με το Qualcomm Snapdragon 800m SoC. Η China Telecom, για λόγους που έχουν να κάνουν με πνευματικά δικαιώματα, αναμένεται να προσφέρει το μοντέλο με το Tegra 4 SoC από το δίκτυο της ενώ οι άλλοι πάροχοι θα προσφέρουν από τα δίκτυα τους την έκδοση με το Snapdragon 800 SoC.

    Όσο αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Xiaomi MI3, μαθαίνουμε ότι θα ενσωματώνει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p, και λέγεται ότι θα είναι το μικρότερου μεγέθους 5ιντσο στον κόσμο επειδή η οθόνη θα καταλαμβάνει όλο σχεδόν το πλάτος του κινητού. Θα διαθέτει επίσης 2GB μνήμης και κάμερα με αισθητήρα το λιγότερο 13 Megapixels ενώ υπάρχει πιθανότητα να ενσωματώνει και NFC chip. Φυσικά, θα κάνει χρήση του λειτουργικού Android, το οποίο θα συνοδεύεται από το custom UI της εταιρείας, MIUI. Στο MI3 είχαμε αναφερθεί και εδώ.

    Xiaomi-Mi3-Top

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles