22.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Xiaomi Mix Fold 3: Κυκλοφορεί τον Αύγουστο με Leica Cameras αλλά… μόνο στην Κίνα!

    To Mix Fold της Xiaomi θεωρείται ένα πραγματικό state-of-the art foldable, καθώς διαθέτει μια σειρά από πρωτοποριακά features. Ήδη η Xiaomi αναμένεται να προχωρήσει στην 3η version του αναδιπλούμενου της, το οποίο όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και επίσημα ο πρόεδρος της, Lu Weibing, αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του μέσα στον Αύγουστο. Σύμφωνα με leakers που επικαλούνται καλά πληροφορημένες πηγές της αγοράς, το Mix Fold 3 θα είναι μια συσκευή που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας και όπως όλα δείχνουν, πολύ δύσκολα θα το δούμε να έρχεται προς… Ευρώπη μεριά.

    Όπως ακούγεται το νέο Mix Fold θα είναι ακόμη πιο λεπτό και συγχρόνως πιο ανθεκτικό σε σύγκριση με τον προκάτοχό του (υπάρχουν φήμες για πιστοποίηση IP68), καθώς αναμένεται να υποβληθεί σε μια σειρά από σημαντικά upgrades. Το εν λόγω μοντέλο θα διαθέτει κάμερες που θα φέρουν την ποιοτική σφραγίδα της Leica, ενώ εφόσον επαληθευτούν οι φήμες θα διαθέτει under-display selfie camera, αλλά και 5x periscope zoom. Παράλληλα, σε ότι έχει να κάνει με το chipset, όπως όλα δείχνουν η Xiaomi θα προτιμήσει ένα Snapdragon 8 Gen 2 chipset, υποστηρίζοντας παράλληλα wireless charging στα 50W. Είναι πραγματικά κρίμα που η συσκευή θα μείνει «περιορισμένη» στα όρια της Κίνας και δεν θα έχουμε κάποιο επίσημο release της στα μέρη μας, ωστόσο αυτή είναι μια τακτική που το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλές εταιρείες εκ Κίνας ορμώμενες συνηθίζουν να ακολουθούν.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles