18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Xtorm Power Banks Review: «Style, αξιοπιστία και ασταμάτητη… ενέργεια»!

    Από τη στιγμή που η «mobile» καθημερινότητά μας απαιτεί από εμάς να είμαστε συνεχώς online και on-the-go, αναμφίβολα ένα αξιόλογο Power Bank πρόκειται για ένα αξεσουάρ που απλώς δε γίνεται να λείπει από τη λίστα των high-tech gadgets μας. Από το smartphone και το tablet μας μέχρι ακόμη και το laptop, τη φορητή κονσόλα και άλλου είδους φορητές συσκευές που μας συντροφεύουν σε κάθε μας κίνηση όταν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού, στο δρόμο για τη δουλειά και το μάθημα, στην εξοχή και στις διακοπές μας, τα Power Banks εξασφαλίζουν ότι δεν θα μείνουμε ποτέ χωρίς ενέργεια ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο μέρος. Η Xtorm πρόκειται για μια εταιρεία που «ειδικεύεται» στον τομέα των ποιοτικών και αξιόπιστων Power Banks, προτείνοντας διαφορετικές λύσεις για κάθε χρήστη ξεχωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες του.

    Τα προϊόντα της Xtorm πραγματοποίησαν πρόσφατα το ντεμπούτο τους και στην ελληνική αγορά και είχαμε την ευκαιρία να τα γνωρίσουμε από κοντά, παίρνοντας μια καλή γεύση από την υψηλή ποιότητα και τις high-tech δυνατότητές τους. Στα γραφεία μας λοιπόν τεστάραμε τα XG1021 Power Bank GO (10.000mAh), XR101 Rugged (10.000mAh) και FS401 Fuel Series (10.000mAh) και δεν σας κρύβουμε ότι αμέσως μας κίνησε την το ενδιαφέρον η εντυπωσιακή ποιότητά τους. Για πάμε όμως να τα δούμε και πιο αναλυτικά… 

    XG1021 Power Bank GO (10.000mAh)

    Πολλοί users πριν να επιλέξουν Power Bank συνηθίζουν να δίνουν ξεχωριστή βαρύτητα στην φορητότητά του, καθώς ο portable χαρακτήρας αν μη τι άλλο είναι πολύ σημαντικός για τους χρήστες που βρίσκονται διαρκώς εν κινήσει. Το σούπερ κομψό και εξαιρετικά compact XG1021 είναι ότι πρέπει για όλους εκείνους που λατρεύουν τις μετακινήσεις και συνηθίζουν να «ξεζουμίζουν» το smartphone τους.

    Με χωρητικότητα στα 10.000mAh, το μικρό αλλά θαυματουργό Power Bank της Xtorm εντυπωσιάζει με τις δυνατότητες του και αποτελεί τον καλύτερο σύντροφο στα ταξίδια σας. Υποστηρίζοντας fast charging στα 15W είναι ειδικά σχεδιασμένο για να φορτίζει το smartphone σας 4 φορές πιο γρήγορα από ένα «συμβατικό»Power Bank.

    H εξαιρετικά «mobile» πρόταση της Xtorm έρχεται με 2 πανίσχυρα outputs (normal USB και Type-C) που σας επιτρέπουν να φορτίσετε οποιαδήποτε φορητή συσκευή και φυσικά να φορτίσετε το Power Bank. Μάλιστα, πέραν των βολικών διαστάσεων ένα στοιχείο που μας άρεσε πάρα πολύ ήταν ο μετρητής που απεικονίζει τη διαθέσιμη μπαταρία που απομένει και που σίγουρα είναι ιδιαίτερα χρήσιμος.

    Με τεραστία αξιοπιστία και fast-charging δυνατότητες, με το εν λόγω Power Bank είναι βέβαιο ότι δεν θα ξεμείνετε ποτέ!

    XR101 Rugged Power Bank (10.000mAh)

    Το XR101 απευθύνεται στους λάτρεις της περιπέτειας και σε εκείνους που τους αρέσει να εξερευνούν τη φύση, καθώς πρόκειται για μια σούπερ ανθεκτική «rugged» πρόταση, η οποία έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στις κακουχίες και στη βαριά χρήση. Η ενισχυμένη αυτή πρόταση της Xtorm έρχεται με πιστοποίηση IP65, πράγμα που σημαίνει ότι διαθέτει υψηλή βαθμίδα αδιαβροχοποίησης, πιστοποιώντας ότι μπορεί να αντέξει ακόμη και εάν πιάσει καταιγίδα και εσείς βρίσκεστε στο ύπαιθρο. Ακόμη και εάν κατά λάθος σας πέσει στη λάσπη ή σε λακκούβες με νερό, το XR101 είναι ειδικά μελετημένο για να αντέχει.

    Το εν λόγω ανθεκτικό gadget που απευθύνεται στους… survivors, διαθέτει έναν εξαιρετικά χρήσιμο ενσωματωμένο φακό στο κάτω τμήμα του, που μπορεί να αποδειχθεί «σωτήριος» σε περιπτώσεις ανάγκης, ενώ διαθέτει ένα wrist wrap έτσι ώστε να μπορείτε να το «δέσετε» στο back pack ή στη ζώνη σας.

    Δύναται να φορτίσει το smartphone σας 4 φορές πιο γρήγορα από τα συμβατικά power banks, ενώ το ίδιο μπορεί να «αναπληρώσει» τις δυνάμεις του μέσα σε μόλις 3 ώρες (όσο διαρκεί δηλαδή μια πλήρης φόρτιση). Όσον αφορά τα διαθέσιμα ports, σίγουρα δεν θα απογοητευτείτε, καθώς έρχεται με δύο output 1xUSB QC 3.0 (γρήγορη φόρτιση) και μια USB-C PD 18W (είσοδο / έξοδο).

    Αναμφίβολα, εάν λατρεύετε την εξερεύνηση, το XR101 Rugged Power Bank της Xtorm έχει όλα όσα χρειάζεστε!

    FS401 20W Fuel Series 10.000 (mAh)

    To FS401 είναι το Power Bank που διακρίνεται για τον elegant και unique stylish σχεδιασμό του (μπορεί να χωρέσει άνετα σε οποιαδήποτε τσάντα, back pack ακόμη και στην τσέπη σας), προσφέροντας next-gen δυνατότητες φόρτισης. Με χωρητικότητα στα 10.000mAh, διαθέτει 2 USB outputs και μια πραγματικά πανίσχυρη 20W USB-C, η οποία δημιουργήθηκε για να φορτίζει το smartphone σας πιο γρήγορα από ποτέ (με τα 20W output να κάνουν καλά τη δουλειά τους).

    Φυσικά, εύλογα σε αυτό το σημείο θα αναρωτηθείτε, πόσο γρήγορα μπορεί να φορτίσει μια συσκευή… Σύμφωνα με τους «ειδικούς» της Xtorm, το συγκεκριμένο Power Bank έχει τη δυνατότητα να φορτίσει το νέο iPhone 12 μέχρι στο 59% μέσα σε μόλις μισή ώρα! Πέραν όμως των iPhones, ένα οποιοδήποτε smartphone μπορεί να επωφεληθεί σημαντικά από το FS401 σε ότι έχει να κάνει με τον χρόνο φόρτισης, καθώς όπως έχει αποδειχθεί ένα 4 φορές πιο γρήγορο!

    Αναμφίβολα, η ταχύτητα είναι το μεγάλο ατού του, ενώ και το ίδιο μπορεί να είναι έτοιμο μέσα σε μόλις 2.5 ώρες φόρτισης (στο 100%). Σε ότι έχει να κάνει τα διαθέσιμα ports του, το εξελιγμένο Power Bank που ανήκει στην οικογένεια Fuel έρχεται με 3 USB outputs (2xUSB 5V/3 + QC 3.0A και 20W USB-C PD Ultrafast Charge) για να φορτίζετε 3 συσκευές ταυτόχρονα με ιδιαίτερη ευκολία.

    Premium, elegant και με μοναδικά features, το FS401 είναι ένα Power Bank που έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει τεράστια ευελιξία και φυσικά… stylish looks!

    Επίσημη διανομέας των προϊόντων Xtorm είναι η AVE.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles