13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Xtreme360.gr στο Λονδίνο με τη Nikon και τον Mark Pain

    Σε ένα μοναδικό event στο Shoreditch στο Ανατολικό Λονδίνο, το Xtreme360.gr είχε τη χαρά να απολαύσει ξεχωριστές… extreme στιγμές, αλλά και να μάθει τον τρόπο για την καλύτερη δυνατή φωτογράφησή τους, ακόμη και από μη επαγγελματίες. Οδηγός μας η Nikon και ο επαγγελματίας φωτογράφος Mark Pain.

    Ο Mark Pain (www.markpain.com) είναι ένας σπουδαίος φωτογράφος και πρεσβευτής της Nikon εδώ και αρκετά χρόνια. Εξειδικεύεται στη φωτογράφιση ολυμπιακών αθλημάτων, αποτελώντας έναν από τους πιο έμπειρους στον τομέα του, με φωτογραφίσεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και γνώσεις για την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού και των τεχνικών, ώστε να τραβήξει κάθε στιγμή την τέλεια φωτογραφία, ακόμη και σε περιπτώσεις, όπως τα extreme sports που αυτό δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο.

    Landscape

    Στο Blog της Nikon μοιράζεται συχνά τα δικά του tips από τη χρήση των μηχανών της εταιρείας, που πάντα τον βοηθούν να τραβήξει τις φωτό που έχει στο μυαλό του. Δύο ενδιαφέροντα posts του, σχετικά με το πώς θα λάβετε φωτογραφίες από χειμερινά αθλήματα σαν να είστε επαγγελματίας, μπορείτε μάλιστα να βρείτε εδώ  και εδώ.

    D5300_BK_18_55_frt34l_with_hotshoecover (Large)

     Τον τελευταίο καιρό, χρησιμοποιεί μία Nikon D5300 για ξεχωριστές λήψεις, η οποία και αποτέλεσε το σύντροφό του στο event του Shoreditch για τις ξεχωριστές του φωτογραφήσεις. Πρόκειται για την πρώτη φωτογραφική μηχανή D-SLR με φορμά DX, που διαθέτει ενσωματωμένες λειτουργίες Wi-Fi και GPS. Με βελτιστοποιημένες λειτουργίες για ενίσχυση της δημιουργικότητας και της ευελιξίας του φωτογράφου, η D5300 είναι σχεδιασμένη να εμπνέει τη δημιουργία μοναδικών φωτογραφιών και video. Ως η πρώτη D-SLR της Nikon με ενσωματωμένη λειτουργία Wi-Fi, προσφέρει στους δημιουργικούς εξερευνητές την ευκαιρία να αποτυπώνουν και να μοιράζονται τη μαγεία του κόσμου τους με πρωτοφανείς λεπτομέρειες.

    Ο επαναστατικός της αισθητήρας CMOS 24,2 megapixel με φορμά DX έχει σχεδιαστεί χωρίς το οπτικό χαμηλοπερατό φίλτρο (OLPF), ώστε να αποτυπώνονται με μοναδική ευκρίνεια ακόμη και οι πιο μικρές λεπτομέρειες και υφές. Οι φωτογραφίες μπορούν να κοινοποιούνται αμέσως χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία Wi-Fi, η οποία συνδέει απευθείας τη φωτογραφική μηχανή σε smartphone ή tablet. Πρόκειται για μία φωτογραφική μηχανή που εμπνέει και εξωτερικεύει τις συναρπαστικές νέες πτυχές που κρύβει μέσα του κάθε χρήστης που την κρατά στα χέρια του και αποτελεί φυσικά ιδανική επιλογή για τη φωτογράφηση κάθε extreme sport και όχι μόνο, ακόμη και αν δεν είστε επαγγελματίας…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles