24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Yezz Classic C50: Ένα «παραδοσιακό» clamshell phone, «επανεμφανείζεται» στις βιτρινες των καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο

    Yezz Classic (2)

    Ένα “παραδοσιακό” clamshell phone, το Yezz Classic C50, που αν μη τι άλλο ξεχωρίζει για τις μικροσκοπικές του διαστάσεις (87x46x18mm) και μάλιστα είναι τόσο μικρό και ελαφρύ, που χωράει σε οποιαδήποτε τσέπη, ακόμη και στην παλάμη του ενός χεριού έκανε πρόσφατα την «εμφάνιση» του στις βιτρινες των καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας στην αγορά της Κύπρου. Όμορφο εμφανισιακά και αρκετά ελαφρύ (βάρος μόλις στα 71 γραμμάρια) είναι αδιαμφισβήτητα μία ευπαρουσίαστη και κομψή συσκευή.

    Το Yezz Classic C50 διαθέτει αποσπώμενη μπαταρία (χωρητικότητα στα 650mAh) και δύο slots για 2 κάρτες SIM, ενώ επίσης υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής microSD κάρτας (έως 32GB) μέσω της αντίστοιχης slot, στην οποία οι χρήστες μπορούν να φορτώσουν MP3 αρχεία και έτσι να απολαύσουν τα αγαπημένα τους μουσικά κομμάτια. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώθει πως για την αποθήκευση οποιουδήποτε αρχείου η microSD κάρτα χρησιμεύει ως μέσο αποθήκευσης.

    Επίσης, το C50 διαθέτει κύρια VGA κάμερα, υποστηρίζει σύνδεση στο Internet μέσω WAP 2.0 και Bluetooth 2.0, ενώ επιπλέον διαθέτει FM Radio και έρχεται μαζί με την WhatsApp messaging application. Τέλος, η μπαταρία του προσφέρει περισσότερες από 200 ώρες χρόνου αναμονής και παραπάνω από 4 ώρες χρόνου ομιλίας.

    Το Yezz Classic C50 ξεχωρίζει για την ευκολία χρήσης που προσφέρει και καθίσταται ιδανικό για όλους εκείνους τους users που αναζητούν μία δεύτερη ή τρίτη συσκευή, η οποία θα τους προσφέρει μία σειρά από βασικές λειτουργίες επικοινωνίας και θα τους επιτρέψει απλώς να κάνουν τη δουλειά τους, προστατεύοντας έτσι το βασικό τους τηλέφωνο. Η τιμή του δεν ξεπερνάει τα 29 ευρώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles