21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η Google ετοιμάζει τη νέα μουσική υπηρεσία YouTube Music Key

    Με τόσα μουσικά βίντεο που περιέχουν οι servers του YouTube, μία συνδρομητική μουσική υπηρεσία δε φαντάζει απίθανο σενάριο. Το επιβεβαιώνουν άλλωστε και τα Top 10 βίντεο σε προβολές. Φήμες  οι οποίες ήθελαν τη Google να ετοιμάζει κάτι εδώ και καιρό, φαίνεται πως τελικά έχουν δίκιο.

    youtube-music-key

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Android Police, η νέα συνδρομητική μουσική υπηρεσία της Google έχει όνομα YouTube Music Key. Η υπηρεσία θα προσφέρει στους χρήστες λειτουργίες όπως offline αναπαραγωγή μουσικής, streaming μουσικής χωρίς διαφημίσεις σε κινητά και υπολογιστές, μουσική στο παρασκήνιο για τις κινητές συσκευές. Όλα τα προηγούμενα στην τιμή των 10 δολαρίων το μήνα, με τη δυνατότητα για δοκιμή 30 ημερών της υπηρεσίας.

    youtube-music-key

    Έχοντας έτοιμα πάνω από 20 εκατ. μουσικά κομμάτια και αποκλειστικό περιεχόμενο όπως συναυλίες, covers και remixes, φαίνεται πως η μουσική υπηρεσία του YouTube θα μπορέσει να ανταγωνιστεί υπηρεσίες όπως το Spotify ή το Beats.

    youtube-music-key

    Τέλος, η Google διαθέτει ήδη μία συνδρομητική υπηρεσία με ονομασία Google Play All Access, η οποία φαίνεται πως θα μετονομασθεί σε Google Play Music Key και ίσως ενωθεί με την υπηρεσία YouTube Music Key ή οι δύο υπηρεσίες μπορεί και να συνεργαστούν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles