18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Youtube One Channel: διαθέσιμος ο νέος σχεδιασμός των καναλιών, για όλους

    YouTube-one-channel

    Είναι κάποιες μέρες που σας είχαμε ενημερώσει για το νέο σχεδιασμό που υιοθετεί το Youtube για τα κανάλια των χρηστών του. Τον περασμένο Φεβρουάριο, η νέα σχεδίαση είχε δοθεί σε ένα περιορισμένο αριθμό χρηστών για να δοκιμαστεί και σήμερα, η Google, ανακοίνωσε την διάθεση του One Channel σε όλους τους χρήστες.

    Ο νέος σχεδιασμός είναι βασικά προσανατολισμένος στους «μικρούς» χρήστες. Όλους εμάς δηλαδή που, αντίθετα με τις «δισκογραφικές», αλλά και τους «επαγγελματίες» του Youtube, διαθέτουμε ένα κανάλι στο οποίο ανεβάζουμε πρωτότυπο περιεχόμενο. Το κανάλι είναι καλύτερα ορατό στους περισσότερους browsers και οθόνες, ενώ υπάρχει μία μεγάλη επιλογή σε skins και χρώματα που μπορούν να το στολίσουν και να το κάνουν…. Μοναδικό. Ακολουθήστε τις αναλυτικές οδηγίες, εδώ.

    Αντίρρηση σε αυτό θα έχουν λογικά οι «μεγάλοι» χρήστες που πια, δεν θα τους επιτρέπεται να παραμετροποιούν το κανάλι τους με τον τρόπο που γνώριζαν μέχρι τότε και είχαν την δυνατότητα μόνο εκείνοι με επαγγελματικά γραφικά, αλλά και πάλι. Ας θυμηθούμε γιατί το Youtube έγινε τόσο δημοφιλές: γιατί ο κάθε απλός χρήστης, ανέβαζε το περιεχόμενό του για να το μοιραστεί με τον κόσμο. Ίσως κάπως έτσι πρέπει να γίνει και πάλι. Με κάμποσες επιρροές από το Google+ φυσικά.

    Δείτε το blogpost της Google εδώ, τις αναλυτικές οδηγίες για να προσαρμόσετε το κανάλι σας εδώ, αλλά και το ακόλουθο video:

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles